Mancını: 'Bu Akşam Da Gidebilirim, Yarın Sabah Da Gidebilirim'

Mancını: 'Bu Akşam Da Gidebilirim, Yarın Sabah Da Gidebilirim'

26 Mart 2014 Çarşamba 01:34
Mancını: 'Bu Akşam Da Gidebilirim, Yarın Sabah Da Gidebilirim'
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında kendi evinde Bursaspor’u 1-0 mağlup etti. Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, "Fazla söylenecek bir şey yok. Golleri attık, sonrasında iki golü yiyerek maçı berabere bitirdik" dedi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, kendisinin gitmesini isteyen taraftarlara seslenerek, “İstanbul’dan gitmek benim için bir sorun değil. Bu akşam da gidebilirim, yarın sabah da gidebilirim” ifadelerini kullandı.
“GELECEĞİN TAKIMINI KURMAK İÇİN BURAYA GELDİM”
Mancini, buraya gelmeden önce kendisine geleceğin takımını kurmasının teklif edildiğini belirterek, “Geleceğin takımını kurma düşüncesi beni cezbetti. Burada bir şeyleri kurmak için uygun ortam bulunmuyor. Geleceğin takımını kuralım diye geldim. Taraftarların tepkisini dinlemek zorunda değilim. Yarın sabah valizlerimi toplayıp gidebilirim. Buraya yeni bir proje oluşturmak için geldim. Hakaretleri dinlemek için gelmedim. 4 ayda bir takım kurulamaz" diye konuştu.
“PROJEYE İNANDIĞIM İÇİN BURADAYIM”
Bir basın mensubunun, tepkilere rağmen sabırlık olup olmayacağını sorması üzerine Mancini, "Bana soruyorsanız hayır. Buraya geliyorsunuz, son iki maçı düşünün. Kayserispor maçını kazanmamız lazım. Bursaspor maçında berabere kaldık. Projeye inandığım için buraya geldim" şeklinde cevap verdi.
“DOĞRU HABERLERİ YAZMAYANLARIN MESLEKLERİNİ DEĞİŞTİRMESİ LAZIM”
Mancini, kendisi ve futbolcularla ilgili yalan ve yanlış haberler yapıldığını vurgulayarak, "Benim oyuncularla ilgili hiçbir problemim yok. Ama birçok oyuncu ile aramda sorun varmış gibi yazılıyor. Yerli veya yabancı oyuncular arasında sorun var mı, onlara sormak lazım. Ben onlar arasında sorun olduğunu görmüyorum. Doğru haberleri yazmayanların mesleklerini değiştirmesi lazım" dedi.
Galatasaraylı futbolcu İzet Hajrovic ise şanssız bir maç yaşadıklarını belirterek, “2-0 öne geçtik sonrasında rakip 2-2'yi buldu. Girdiğimiz pozisyonlarda golü atmak lazımdı. Ne yazık ki olmadı. Bizim için Türkiye Kupası önemli. Elimizden geleni yapacağız. Bursaspor şanslı gözüküyor. Artık bu maçı bir kenara bırakıp, finale kalmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.
Galatasaraylı futbolcu Alex Telles de karamsar bir tablo çizmenin anlamı olmadığına değinerek, "Maça iyi başlamıştık. Birçok şans bulduk. Böyle bir oyunda birçok pozisyona giriyorsunuz. Rakibiniz golleri buluyor. Berabere bitti. Orada alınacak 1-0'lık galibiyet bizi finale götürecektir" diye konuştu.
BURSASPOR CEPHESİ
Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, önemli bir maç oynadıklarını ifade ederek, şunları söyledi.
“Hocamız ayrılmıştı. Zor anlar yaşadık. Başkanımız bize her zaman destek oldu. Bugün bu müsabakadan evvel oyuncularla konuştuk. Bu maçın önemini onlara anlattık. Bursaspor taraftarının beklentisini onlara ifade ettik. Sonuç ne olursa olsun Bursaspor formasını terletmelerini söyledik. Oyuncularımız inanılmaz mücadele gösterdiler. Bana göre farkı kaçıran taraf olduk. İlk devre Galatasaray pozisyonları buldu. Biz de girdiğimiz pozisyonları atsaydık fark bile olurdu. Maçı 2-0 geriden 2-2'ye getirmek çok önemliydi."
“KUPAYI MUTLAKA BURSA'YA GETİRMEK İSTİYORUZ”
Kupayı kazanarak Bursa’ya getirmek istediklerini söyleyen Buz, “Hedefimiz budur. Bursa'ya güzel bir gün yaşatmak istiyoruz. Finale geçtikten sonra kazanmak istiyoruz. Kupayı kazanmamız inanılmaz olur” ifadelerini kullandı.
Bursaspor kalecisi Frey ise çok önemli bir maç oynadıklarını vurgulayarak, “Alacağımız pozitif sonuç bizim için çok önemliydi. Buradan beraberlik çıkardık. Uzun bir aradan sonra takım ruhu ile oynadık. Bunun sonucunu da gördük" dedi.
Bursasporlu futbolcu Taiwo da iyi bir skor aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Sahada ne yapmamız gerektiğini biliyorduk. Bunları sahaya yansıttık. Çok mutluyuz" şeklinde konuştu.
Son Güncelleme: 26.03.2014 01:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81