Bülent Arınç şahit oldu

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, dayısı Mustafa Yönet'in torunu Fatih Yönet'in nikah şahitliğini yaptı.

Bülent Arınç şahit oldu

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, dayısı Mustafa Yönet'in torunu Fatih Yönet'in nikah şahitliğini yaptı.

13 Nisan 2014 Pazar 23:38
Bülent Arınç şahit oldu
Başbakan Yardımcısı Arınç, eşi Münevver Arınç ile birlikte merhum dayısı Mustafa Yönet'in torunu 30 yaşındaki Fatih Yönet ile Müzeyyen ve Hasan Aksoy çiftinin kızı 27 yaşındaki Esra Aksoy'un nikah törenine katıldı. Alanya Belediyesi Düğün Salonu'nda çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde genç çiftin nikahı alkışlar arasında kıyıldı. Başbakan Yardımcısı Arınç damat Fatih Yönet'in nikah şahitliğini, gelin Esra Aksoy'un ise nikah şahitliğinin ise aile yakını Azize Karadağ yaptı.
 
BİRBİRLERİNE ÇOK YAKIŞMIŞLAR
Nikah töreninin ardından konuşan Başbakan Yardımcısı Arınç evliliğin önemine değindi. Evlilikte sabır gerektiren günlerin de olabileceğini belirten Başbakan Yardımcısı Arınç, "Fatih yavrumuzla akrabayız. Esra kızımızı da birkaç ay önce bir ziyaretimizde tanımıştık. Birbirlerine çok yakışmışlar. Allah kem gözlerden saklasın" dedi.
 
EVLİLİK BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Evliliğin kutsallığına çok inandığını dile getiren Başbakan Yardımcısı Arınç, "Evlilik, aile yuvası ve nikah bizler için çok önemli. Tabi evliliğin her günü böyle sevinçli ve coşkulu olmayabilir. Hayat imtihanlarla doludur. Zaman zaman sabır gerektiren ve zorluklardan kaçmayı gerektiren günler yaşanabilir. İnşallah Fatih ve Esra da birbirlerine her gün daha çok bağlılık duyarak sabır göstererek o zorlukları da aşarlar" diye konuştu. Düğüne Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve eski Esnaf Odası Başkanı Ahmet Sert'de katıldı.
 
Son Güncelleme: 13.04.2014 23:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81