Silahlı saldırgan yakalandı

Silahlı saldırgan yakalandı

24 Temmuz 2017 Pazartesi 19:57
Silahlı saldırgan yakalandı
Alanya’da bir kişiyi tabancayla ateş ederek bacağından vurup yaraladıktan sonra kaçan saldırgan polisin sıkı takibi sonucu yakalandı. 
 
Olay, geçtiğimiz Cuma günü Fevziler Sokakta bunulan Bostancı Camii önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cuma namazının kıldıktan sonra camiden çıktığı öğrenilen Volkan Koca, caminin önüne geldiği sırada kimliği tespit edilemeyen bir şahıs tarafından tabancayla tek el ateş edilerek bacağından vuruldu. Koca vurulmanın ektisiyle yerde yatarken, silahlı saldırgan olay yerinden hızla uzaklaştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıyı Başkent Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Burada tedaviye alınan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ekipler, olay yerinde yaptığı incelemede ise 1 adet boş kovan ve yaralıya ait 2 terlik bulunurken, bazı vatandaşların bilgisine başvurarak şüphelinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı. Soruşturmayı derinleştiren Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kaçan şüphelinin Ümit P., olduğunu tespit etti. Tespit üzerine dün akşam saatlerinde harekete geçen ekipler, silahlı saldırganı Dinek Mevkii’ndeki mezarlık yolunda yaya olarak giderken yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Ümit P., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Son Güncelleme: 24.07.2017 20:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81