En güçlüsü bu mesaj!

Dünyanın en güçlü sporcularının yarıştığı “MLO Strongman Champions League” Alanya etabının şampiyonu ABD’li Travis Ortmayer oldu. Ortmayer, Instagram hesabından minarelerin fotoğraflarını çekerek yaptığı paylaşımla gönüllerin de şampiyonu olmayı başardı.

En güçlüsü bu mesaj!

Dünyanın en güçlü sporcularının yarıştığı “MLO Strongman Champions League” Alanya etabının şampiyonu ABD’li Travis Ortmayer oldu. Ortmayer, Instagram hesabından minarelerin fotoğraflarını çekerek yaptığı paylaşımla gönüllerin de şampiyonu olmayı başardı.

22 Nisan 2019 Pazartesi 08:13
En güçlüsü  bu mesaj!

Ortmayer, o paylaşımında Müslüman ve Hıristiyanlara karşı propaganda yapan ABD medyası ve iktidardakilerin gerçekleri aktarmadığını vurgulayarak insanların rengi, dini ne olursa olsun ayrışmaması mesajını verdi. Alanya izlenimlerini de aktaran Ortmayer, konukseverlik için teşekkür etti.


ŞAMPİYON ABD’Lİ ORTMAYER OLDU 
Alanya’nın ev sahipliği ile Alanya Grandprix Organizasyon Sorumlusu Şükrü Cimrin tarafından düzenlenen yarışın birincisi Amerika’dan katılan Travis Ortmayer oldu. İkinci Almanya'dan Dennis Kohlruss ve üçüncü Hollanda'dan Alex Moonen oldu. Sporcular 14 tonluk tır çekme, 1400 kg araba kaldırma ve 2 tonluk pikap araba ittirerek en hızlı şekilde 125 kg kum torbalarını içine koyma yarışı gerçekleştirdiler. Dereceye giren sporculara ödüllerini Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, Alanya Grandprix Organizasyon Sorumlusu Şükrü Cimrin ve Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Arif Tok verdi.
TAKİPÇİLERİNE GERÇEKLERİ ANLATTI

Yarışmanın şampiyonu olan ABD’li Travis Ortmayer, İnstagram hesabından yaptığı paylaşımla gönüllerin de şampiyonu olmayı başardı. Havaalanından Alanya’ya gelirken yol boyunca gördüğü minarelerin fotoğraflarını çekerek sosyal medya hesabında paylaşan Ortmayer, verdiği mesaj ile takipçilerine ABD medyasının ve iktidardakilerin Müslümanlara yönelik yaptığı propagandanın ne kadar yanlış olduğunu anlattı. Ortmayer, medya ve iktidardakilerin gerçekleri umursamadan reyting uğruna ortalığı kızıştırdığını ve insanları böldüğünü ifade ederek Alanya’ya gelince anlatılanların tam aksini gördüğünü belirtti. Konukseverlik için Alanya’ya teşekkür eden Ortmayer, medya ve iktidar sahiplerinin propagandalarına karşı bütün insanları da uyardı. 
İŞTE ORTMAYER’IN O PAYLAŞIMI: 
“Bütün o minareleri görmenin oldukça müthiş bir his olduğunu söylemeliyim. Kuşkusuz Türkiye, Müslüman bir ülke. Bayrağındaki hilal buradan geliyor. Ama ‘Hristiyan’ dünyasından biri olarak benim için bunlar sadece kitaplarda, filmlerde ördüğüm şeyler. Dolayısıyla benim için değişikti. İlk başta buraya gelirken beni neyin beklediğini bilmediğimi itiraf ediyorum.  ABD medyasının Hıristiyanlar ve Müslümanlara karşı yaptığı bütün o saçma propagandayla beraber, iyi geçineceğimizi varsaymamın mümkün olduğunu tahmin ediyordum. Geldiğimde hiç de öyle bir şey olmadığını gördüm. 
KONUKSEVERLİKTEN MAHCUP OLDUM
Medya ortalığı kızıştırmak, insanları bölmek istiyor. Çünkü bu reyting alıyor. Bu kadar basit. Verdikleri bilgilerin gerçekle zerre alakası olmamasını umursamıyorlar. Buradaki insanlar o kadar konukseverler ve bizi o kadar çok yere davet ediyorlar ki mahcup oldum. Bu, iktidardakilerin insanları nasıl ayrıştırdığını ve bu sayede tepedeki kişilerin diğer herkesi dipte ve rengi, dini ne olursa olsun arkadaşından, kardeşinden ayrı tutmasına yarayan gerçek sorunları görmemelerini sağlamalarının sadece bir örneği.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81