Sena Nur Çelik'ten Antalyalılara mesaj

2 dönemdir Ak Parti’den Antalya Milletvekili olan ve son seçimde İstanbul'dan aday gösterilen Alanyalı Sena Nur Çelik yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi :

Sena Nur Çelik'ten Antalyalılara mesaj

2 dönemdir Ak Parti’den Antalya Milletvekili olan ve son seçimde İstanbul'dan aday gösterilen Alanyalı Sena Nur Çelik yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi :

12 Nisan 2023 Çarşamba 11:14
Sena Nur Çelik'ten Antalyalılara mesaj

Kıymetli Hemşerilerim, Değerli Dava Arkadaşlarım, 

Akdeniz kadar engin gönlünüzde, Toroslar kadar yüce davamızı büyüttünüz bunca yıl. Memleket sevdamıza bir omuz da ben verebildiysem, kutlu yürüyüşte bir nefer de ben olabildiysem, ne mutlu bana. 

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ve hemşerilerimizin teveccühü ile çok sevdiğim memleketim Antalya’ya 8 yıl milletvekili olarak hizmet etme gururunu ve onurunu yaşadım. Gazi Meclisimizde 3 dönem boyunca Antalyamızı ve hemşerilerimi temsil etme bahtiyarlığını yaşatan Rabbim’e ne kadar şükretsem azdır. 


Siyasetin bir bayrak yarışı olduğuna inanarak, gururla taşıdığım Antalya Milletvekilliği payesini 28. Dönemde hepsi birbirinden değerli Antalya Milletvekili Adayı arkadaşlarıma  devrediyor, her birine ayrı ayrı başarılar diliyorum. 

banner111
Sayın Cumhurbaşkanımız ve Partimiz 28. Dönem’de İstanbul 2. Bölge’den Milletvekili olarak çalışmaya devam etmemi münasip gördüler. Bayrağı yere düşürmeden, Türkiye Yüzyılını inşa etmek için geçmemiz gereken en önemli sınavın eşiğinde İstanbul için çalışacak kadroların arasında yer almanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyor, Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. 

Yok sayıldıkça daha çok var olan, odağına sadece bu ülkenin insanlarını alan, bizi bir millet yapan tarihsel yolculuğun rotasından sapmadan, tüm deneyimini yarınların daha güzel olması için edinen bir siyasi hareketin ferdi olmaktan gurur duyduğumu bir kez daha belirtmek istiyorum. 


2015 yılından bu yana hak davamızı gönüllere nakşetmek için Antalyamızda birlikte çalıştığım tüm yol arkadaşlarıma, Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na, Milletvekili arkadaşlarıma, İl ve İlçe başkanlarıma, Ana Kademe İl ve İlçe yönetimlerimize, kadın ve gençlik kollarımıza, mahalle başkanlarımıza, sandık görevlilerimize, teşkilatımızda görev olan tüm yol arkadaşlarıma ve AK Gönüllülerimize teşekkür ediyorum. 

Her köyünü her beldesini ayrı sevdiğim, hikayelerini dinlediğim, elini öptüğüm, sarıldığım teyzelerin amcaların, dualarını aldığım tüm büyüklerimin simalarını hiç unutmadığım güzel memleketimde yaptığım çalışmalarda biriktirdiğim tüm  hatıraları hep kalbimde saklayacağım. Her nerede ne görevde olursam olayım, Antalyamız için, Torosların yiğit yörükleri için çalışmaya devam edeceğim.

Rabbim 14 Mayıs’ta zaferi hep birlikte kutlamayı, son 20 yılda Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde her alanda çağ atlattığımız ülkemizde Yeni Türkiye Yüzyılı’nın kapısını hep beraber aralamayı nasip etsin inşallah.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81