ALTSO’da namaz konferansı

Alanya İlçe Müftülüğü tarafından ilçemizde sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor.

ALTSO’da namaz konferansı

Alanya İlçe Müftülüğü tarafından ilçemizde sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor.

11 Nisan 2019 Perşembe 15:59
ALTSO’da namaz konferansı

Bu kapsamda son olarak Bilinçli Gençlik Spor Kulübü Derneği ile birlikte organize ettiğimiz ve İlahiyatçı-Yazar Ahmet Bulut’un konuşmacı olarak katıldığı "Mü’mini Dirilten ve Koruyan İbadet: Namaz" konulu konferans programı düzenlendi.

ALTSO Konferans Salonunda düzenlenen programa İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan başta olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı. Programa gençlerin de yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle başlayan programda Bilinçli Gençlik Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ölmez tarafından Derneğin kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında kısa bir konuşma yapıldı ve İlçe Müftümüz Dr. İhsan İlhan’ın yapmış olduğu açış konuşmasıyla devam etti.

Program kapsamında Bilinçli Gençlik Spor Klubü Derneği’nin ilçemizde gerçekleştirmiş olduğu etkinlikler ile ilgili hazırlamış olduğu video izlendi. Ardından ise İlahiyatçı-Yazar Ahmet Bulut’un "Mü’mini Dirilten ve Koruyan İbadet: Namaz" konulu konferansıyla devam etti.

Bulut konuşmasında Müslümanlar için Namazın olmazsa olmazlığını, namazın önemini ve mü’minin namaza olan ihtiyacına değindi. Namaz kılarken ise, Rabbimizin istediği ve Peygamber Efendimizin tarif ettiği şekilde huşu içerisinde ve dosdoğru kılmamız gerektiğini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81