Alanyalı muhtarlar İstanbul yolcusu

Alanyalı muhtarlar İstanbul yolcusu

27 Eylül 2017 Çarşamba 20:30
Alanyalı muhtarlar  İstanbul yolcusu
Alanya'daki 102 mahalle muhtarı, İstanbul Başakşehir Belediye Başkanı Alanyalı Mevlüt Uysal'ın bugün yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ndeki oylama sonrası İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olması halinde ziyaret ederek, tebriklerini iletecek. 
 
İstanbul Başakşehir Belediye Başkanı Alanyalı Mevlüt Uysal'ın bugün yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ndeki oylama sonrası İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olması halinde Alanya'daki 102 mahalle muhtarı İstanbul'a tebrik için gidecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi Koordinatörü Hüseyin Güney önderliğinde İstanbul'a gidecek olan muhtarlar, Mevlüt Uysal'a tebriklerini iletecek. Alanya'dan giden heyetlere gösterdiği ilgi nedeniyle özellikle muhtarlar ve sivil toplum örgütleri tarafından çok sevilen bir isim olan Mevlüt Uysal için yarın İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oylama yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir dönem avukatlığını da üstlenen ve Erdoğan'la yakın dostluğu bulunan Mevlüt Uysal'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Son Güncelleme: 27.09.2017 20:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81