Eğitim ailesine önemli uyarılar

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, yarıyıl tatili ile ilgili öğrenci, öğretmen ve velilere önemli uyarıda bulundu.

Eğitim ailesine önemli uyarılar

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, yarıyıl tatili ile ilgili öğrenci, öğretmen ve velilere önemli uyarıda bulundu.

22 Ocak 2016 Cuma 21:31
Eğitim ailesine önemli uyarılar
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, yarıyıl tatili ile ilgili öğrenci, öğretmen ve velilere önemli uyarıda bulundu.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er Er'in açıklamasında şu ifadelere yer verdi ;"  2015 - 2016 Eğitim Öğretim yılının 1. Dönemi itibariyle yoğun bir çalışma temposunun sonuna geldik. Değerli Velilerimiz, çocuklarımızın başarılı olması ve iyi bir gelecek için fedakârca gayret gösterdiğinizi biliyorum. İnanıyorum ki bu gayretlerimiz boşa gitmeyecek ve çabalarınızın karşılığını alacaksınız. Çocuklarımızın karneleri nasıl olursa olsun onların sizin desteğinize ihtiyacı olduğunu unutmayalım. Her zaman şefkat, sevgi, hoşgörü ve anlayışla çocuklarımıza yaklaşalım. Unutmayalım ki onlar bizim çocuklarımız ve geleceğimiz. Onların başarı veya başarısızlıklarına gereğinden fazla anlam yüklemeyelim. Onlara elimizden geldiğince tatilde dinlenebilecekleri fırsatlar sunmaya çalışalım. Onlarla birlikte vakit geçirelim ve tatili fırsat bilip birlikte yeni tecrübeler kazanmanın mutluluğunu yaşayalım.

Kıymetli Öğretmen Arkadaşlarım,

Öğrencilerimizin iyi yetişmesi ve iyi bir gelecek edinmesi için gösterdiğiniz çabaları takdir ediyor ve sizlere teşekkür ediyorum. Sizler de öğrenci ve velilerimiz gibi yoğun bir çalışmanın ardından dinleneceksiniz. II. Yarıyılda sizlerin katkılarıyla Alanya’da başarı dolu bir süreç bekliyorum. Bu anlamda öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmesi için elinizden gelen tüm gayreti göstereceğinizi biliyor ve hep birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir tatil geçirmenizi temenni ediyorum.

Sevgili Öğrencilerimiz,

İnanıyorum ki hepiniz elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştınız ve dinlenmeyi hak ettiniz. Yarıyıl tatilinde kendinize ve ailenize zaman ayırmayı unutmayın. Ailenizle birlikte yapacağınız tüm etkinlikler ikinci yarıyılda daha başarılı olmak için bir fırsattır. Öğretmen ve ailelerinizin değerli katkılarıyla karnesinde zayıfı olan öğrencilerimiz 2. Yarıyılda tüm derslerini başaracaklar ve emeklerinin karşılığını alacaklardır. Bu düşünce ve duygularla, mesleklerin en onurlusu ve hizmetlerin en kutsalını üstlenmiş değerli yönetici ve öğretmenlerimizin, sevgili öğrencilerimizin, değerli velilerimizin 2015-2016 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatilini sağlık, mutluluk ve huzur içinde geçirmelerini diliyorum."
Son Güncelleme: 22.01.2016 21:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81