Polisten huzur operasyonu

Alanya'da polis ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde geniş çapta huzur operasyonu yaptı.

Polisten huzur operasyonu

Alanya'da polis ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde geniş çapta huzur operasyonu yaptı.

09 Eylül 2016 Cuma 23:27
Polisten huzur operasyonu
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde huzur operasyonu yaptı. İlçe merkezindeki işlek caddeler, kafeterya, internet kafe, kahvehane,  alkollü mekânlara, gece kulüpleri, disko ve bar gibi önceden belirlenen noktalarda önceki gece saat 22.00 itibariyle huzur operasyonu düzenledi. Denetim yapılan bölgelerinde 30 kişilik polis ekipleri görev yaptı. 
İlçenin farklı mahallelerinde uygulama yapan polisler, şüpheli gördükleri şahısların kimlik sorgusunun yanı sıra Genel Bilgi Taraması'ndan da (GBT) sordu ve eksikleri bulunan işletmelere işlem yapıldı.  
Ayrıca Atatürk Caddesi ve Keykubat Caddesi'ni mesken tutan hayat kadınlarıyla travestiler ekipler tarafından yakalanarak Kabahatlar Kanunu kapsamında para cezası uygulandı. İlçe genelindeki asayiş uygulaması saat 01.30’da sona erdi. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, bayram öncesi yapılan denetimlerin bayram süresince de devam edeceği bildirildi.
 
Mehmet AL
Son Güncelleme: 09.09.2016 23:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81