Yaz kurslarının 1.'si belli oldu

Yaz Kur'an Kursları'nda okuyan öğrenciler arasında Konaklı Kongre Merkezi'nde Bilgi Yarışması düzenlendi. Yarışmada sorulan sorulara en çok doğru cevabı veren Aksu birinci olurken, Alanya ise dördüncü oldu.

Yaz kurslarının 1.'si belli oldu

Yaz Kur'an Kursları'nda okuyan öğrenciler arasında Konaklı Kongre Merkezi'nde Bilgi Yarışması düzenlendi. Yarışmada sorulan sorulara en çok doğru cevabı veren Aksu birinci olurken, Alanya ise dördüncü oldu.

24 Ağustos 2014 Pazar 19:09
Yaz kurslarının  1.'si belli oldu
Yaz Kur’an Kurslar'ında okuyan öğrenciler arasında Akdeniz Üniversitesi Konaklı Kongre Merkezi salonunda “Bilgi Yarışması” düzenlendi. Yarışmaya Antalya'nın Gündoğmuş ve Kaş ilçelerinin dışında 17 ilçeyi temsilen ilk iki sırayı alan öğrenciler katıldı. Kurs öğrencilerinin katıldığı yarışmanın jüri başkanlığını İl Müftü Yardımcısı Mustafa Aydın yaptı. Yarışmanın diğer jüri koltuklarında ise İl Müftü Yardımcısı Mevlüt Topçu, Manavgat İlçe Müftüsü Hasan Hayri Yaşar ve Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü Veli Sağlam er aldılar. 
'AKSU BİRİNCİ ALANYA DÖRDÜNCÜ'
Alanya İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Murat Demirhan'ın moderatörlüğünde hazırlanan yarışmada ilk sözü ilçe Müftüsü Mustafa Topal aldı. İl Müftüsü Osman Artan'ın günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmanın ardından ise yarışmaya geçildi. Yarışmacılara İtikat, İbadet, Siyer ve Ahlak konularında beşer sorudan toplam yirmi soru soruldu. Yirmi soru sonunda en çok doğru cevap veren Aksu İlçesi birinci oldu. Aynı sayıda doğru cevap veren Alanya, Kepez ve Konyaaltı ilçeleri arasında sorulan yedek sorular neticesinde Konyaaltı İlçesi ikinci, Kepez İlçesi üçüncü ve Alanya dördüncü oldu.
DERECE ALAMAYAN ÖĞRNCİLER UNUTULMADI
Yarışmada birinci olan öğrencilere tam, ikincilere yarım ve üçüncü olan öğrencilere çeyrek altın verildi. Yarışmaya giren tüm öğrenciler ve ilk üçe giren öğrencilerin aileleri ise mansiyon ödülü ile ödüllendirildi.
 
Son Güncelleme: 24.08.2014 19:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81