Tepki topluyor

Küçüklü Köyü'nün Gökçeler Mahallesi'nde sorun bitmek bilmiyor. Er-Bu İnşaat A.Ş. tarafından yaptırılan köprünün etrafında bariyer olmaması tepki topluyor.

Tepki topluyor

Küçüklü Köyü'nün Gökçeler Mahallesi'nde sorun bitmek bilmiyor. Er-Bu İnşaat A.Ş. tarafından yaptırılan köprünün etrafında bariyer olmaması tepki topluyor.

20 Şubat 2014 Perşembe 17:08
Tepki topluyor
GAZİPAŞA'DA Küçüklü Köyü'ne bağlı Gökçeler Mahallesi'nin yolu, 10 Ocak 2012 tarihinde meydana gelen göçük nedeniyle trafiğe kapanmıştı. Bölgede kum-çakıl ocağı işleten Er-Bu İnşaat A.Ş. firması, göçük nedeniyle kapanan yolu trafiğe açmak için çalışmalar başlatmış, bu çalışmalar yapıldığı esnada, Gökçeler Mahallesi'ne alternatif yol olarak kullanılan Küçüklü Çayı üzerine bir de köprü yapıldı. 4 ayaktan oluşan, yaklaşık 30 metre uzunluğu ve 10 metre genişliği olan köprü geçtiğimiz yıl trafiğe açıldı. Er-Bu İnşaat A.Ş. firması tarafından yapılan köprünün açılmasının üzerinden yaklaşık 2 yıl geçmesine rağmen bariyer olmadığından dolayı tehlike arz ettiğini belirten köylüler, "Geçtiğimiz yıl köyümüzde kum-çakıl ocağı işleten firma, bu köprüyü yaparak hizmete açtı. Köprünün hizmete açılmasıyla birlikte, birçok mahallenin ulaşımı rahatlatılmış oldu. Ancak köprünün kenarlarına, aradan 2 yıl geçmesine rağmen bariyer yapılmadı. Bu köprüyü küçük yaşta yavrularımız da kullanıyorlar. Hatta birkaç çocuğumuz buradan düştü. Çaydan fazla su akmadığı zamana denk geldiği için çok fazla zarar görmediler. Buradan çok su geçtiği zaman, özellikle çocuklarımızın dengesi bozuluyor. Yetkililerimize sesleniyoruz, köprümüzün yarım kalan kısmının tamamlanmasını istiyoruz" dediler. Beton köprünün yanında bulunan demir yaya köprüsünü, kendi imkanlarıyla yaptıklarını belirten köylüler, "Bu demir köprüyü kendi imkanlarımızla yaptık. Çok pahalıya malolmuştu. Beton köprünün tamamlanması için Er-Bu İnşaat A.Ş. firmasına defalarca gitmemize rağmen, 'Biz köprüyü yaptık, gerisini de siz tamamlayın' şeklinde cevap aldık. Bizim bunu yapabilecek imkanımız yok, köprü bu şekliyle oldukça tehlike arz ediyor" diyerek yardım istediler.
 
Son Güncelleme: 20.02.2014 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81