Saadet'ten boykot!

Saadet Partisi (SP) İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hiçbir adayı desteklemeyeceklerini açıkladı.

Saadet'ten boykot!

Saadet Partisi (SP) İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hiçbir adayı desteklemeyeceklerini açıkladı.

24 Temmuz 2014 Perşembe 23:39
 Saadet'ten boykot!
Genel Başkan Mustafa Kamalak’ın bu konuda kararı duyurduğunu bildiren Aktaş, cumhurbaşkanı adaylarını eleştirdi. Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun İslam İşbirliği Teşkilatı'nın başkanlığını yaptığını ancak İslam birliği oluşturma noktasında ve İslam ülkelerindeki kan ve zulmün kalkmasında en ufak bir şey yaptığının görüldüğünü söyledi. Aktaş, “O süreçte İsrail, Gazze’ye  defalarca saldırdı ve İhsanoğlu sadece kınama yapan pasif bir başkan oldu. Onun AKP gibi AB peşinden gidip ülkemize herhangi bir fayda getireceğini düşünmüyoruz” dedi. Başbakan Erdoğan için de eleştirileri sıralayan Aktaş, Ak Parti’nin 12 yıllık iktidarı döneminde olumlu icraatların da yapıldığını ancak Cumhuriyet tarihinde görülmemiş yabancıya tesis ve toprak satışı, ABD’nin emrine havaalanı verilmesi, iç ve dış borçlanma, çiftlerin zor durumda kalması gibi olumsuzları da aktardı. Aktaş, “Maalesef başbakan konuşuyor, konuşuyor ve bir tek icraatını göremiyoruz. Batıya esir haline gelmişiz. AB Bakanlığı kurarak haçlı ittifakının içine girmek için gayret gösteriyoruz. İşte tüm bu nedenlerden dolayı SP olarak bizler bu icraatlara ortak olmak istemiyoruz. Başbakan 12 senede yaptıklarının fazlasını cumhurbaşkanı olunca yapacak. O yüzden desteklemeyeceğiz. Sandığa gideceğiz, oyumuzu kullanacağız ama hiçbir adaya oy vermeyeceğiz” diye konuştu. 
 
Son Güncelleme: 24.07.2014 23:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81