Ödül töreni cumartesi

Alanya Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC) Geleneksel Medya Başarı Ödülleri Töreni,cumartesi akşam saat 20.30'da tarihi Kızılkule önünde gerçekleştirilecek.

Ödül töreni cumartesi

Alanya Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC) Geleneksel Medya Başarı Ödülleri Töreni,cumartesi akşam saat 20.30'da tarihi Kızılkule önünde gerçekleştirilecek.

26 Ağustos 2016 Cuma 01:17
Ödül töreni cumartesi
Alanya Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC) Geleneksel Medya Başarı Ödülleri Töreni,cumartesi akşam saat 20.30'da tarihi Kızılkule önünde gerçekleştirilecek. Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve AGC Başkanı Mehmet Ali Dim, geleneksel hale gelen AGC Medya Başarı Ödülleri kapsamında her yıl ulusal ölçekli ödüller de verdiklerini hatırlatarak "Bu yıl TRT Genel Müdürü Şenol Göka'ya hem bölgemizden çıkan bir televizyoncu olması, hem de 15 Temmuz darbe girişimi sırasında göstermiş olduğu kahramanca yöneticilik örneği dolayısıyla özel ödül vermeyi kararlaştırdık. Yine Fox TV'de yayınlanan sabah programı Çalar Saat'in yapımcısı İsmail Küçükkaya'ya da Alanya'ya verdiği önem ve sürekli Alanya'yı ön plana çıkarması nedeniyle 'Yılın Televizyon Gazetecisi' ödülünü vereceğiz. Hürriyet Yazarı Vahap Munyar da, son dönemde Alanya'nın da hassas olduğu turizme ilişkin yazılarıyla ciddi bir yayıncılık örneği sergilemektedir. Munyar'a da 'Yılın Köşe Yazarı' ödülünü vermeyi kararlaştırdık. Bu isimler ve diğer tanınmış konuklarımız törenimizde aramızda olacaklar" dedi. AGC Geleneksel Medya Başarı Ödülleri Töreni'ne Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve çok sayıda gazeteci konuğun da katılması bekleniyor. 
Son Güncelleme: 26.08.2016 01:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81