Kursiyerler sertifikalarını aldı

ALTSO ile Meziyet Köseoğlu Mesleki Eğitim Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen Emlak Danışmanlığı kursunu bitiren kursiyerlere dün düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Kursiyerler sertifikalarını aldı

ALTSO ile Meziyet Köseoğlu Mesleki Eğitim Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen Emlak Danışmanlığı kursunu bitiren kursiyerlere dün düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

25 Aralık 2014 Perşembe 07:54
Kursiyerler sertifikalarını aldı
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası ile Meziyet Köseoğlu Mesleki Eğitim Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen Emlak Danışmanlığı kursunu bitiren 32 kursiyere sertifikaları törenle verildi. Dün saat 14:00’de ALTSO Meclis Salonu’nda düzenlenen törene ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Akbaş, Meziyet Köseoğlu Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Levent Aysal, ALTSO Yönetim Kurulu üyeleri ve kursiyerler katıldı.
 
'ALTSO OLARAK EĞİTİME BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ'
Törende konuşan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, üye odaklı yönetim anlayışı ile eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, ülkelerin gelişmesinde ve kalkınmasının temel unsurunun eğitim olduğunu söyledi. Şahin, ALTSO yönetimi olarak göreve geldiklerinden itibaren 4 bin 391 kişinin kişisel gelişim seminerlerine, 484 kişinin mesleki kurslara, bin 400 kişinin hijyen eğitimine, 30 kişinin KOSGEB girişimcilik eğitimine ve 483 kişinin de emlak danışmanlığı kursu olmak üzere toplam 6 bin 788 kişinin kurslara katıldığını söyledi.
Emlak Danışmanlığı kursunu tamamlayarak, sertifika almaya hak kazanan kursiyerleri tebrik eden Başkan Şahin, “Eğitim faaliyetlerimizde bizi destekleyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Er’e, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürümüz Levent Aysal’a ve emeği geçen tüm eğitmenlerimize teşekkür ederim” diye konuştu.
 
'TALEPLERE GÖRE EĞİTİM DÜZENLİYORUZ'
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’den sonra söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda her türlü eğitim organizasyonunu düzenlediklerini vurgulayarak, ALTSO ile Alanya Kaymakamlığı’nın eğitime büyük önem verdiğini söyledi.Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdullah Akbaş ise Emlak Danışmanlığı kursuna katkıda bulunanlara teşekkür ederek, ALTSO’nun eğitime verdiği öneme dikkat çekti.
 
'ALTSO GECE GÜNDÜZ DEMEDEN EĞİTİME DEVAM EDİYOR'
Meziyet Köseoğlu Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Levent Aysal, ALTSO Yönetiminin göreve başladıktan sonra eğitim faaliyetlere ağırlık verdiğini ifade ederek, “ALTSO yönetimi gece gündüz demeden eğitim faaliyetlerine devam ediyor. Bu heyecanları bizlere de yansıyor. Ben kendilerine teşekkür ediyorum, bu fedakarlıklarından dolayı” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları verildi.
 
Son Güncelleme: 25.12.2014 07:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81