İlk tapular dağıtıldı

Alanya en prestijli projelerinden biri olan Another World, ilk etabı tamamladı. Mozaik İnşaat tarafından yapılan Another World'ün ilk tapuları yapılan sade bir törenle sahiplerine teslim edildi.

İlk tapular dağıtıldı

Alanya en prestijli projelerinden biri olan Another World, ilk etabı tamamladı. Mozaik İnşaat tarafından yapılan Another World'ün ilk tapuları yapılan sade bir törenle sahiplerine teslim edildi.

23 Nisan 2014 Çarşamba 22:20
İlk tapular dağıtıldı
Alanya inşaat sektörünün üç güçlü ismi Ahmet Sağıroğlu, Rifat Özdemir ve Mehmet Yalçın'ın sahibi olduğu Mozaik İnşaat tarafından yapılan Another World, söz verdiği gibi ilk etabın tapularını teslim etti. Şantiye ofisinde gerçekleştirilen sade bir törenle tapularını alan ev sahipleri, dairelerini de gezme fırsatı buldular.
SATIŞ ORTAĞI OLMAK, ANOTHER WORLD'Ü TANIMAKLA MÜMKÜN
Another World projesi ve projenin mevcut durumuyla ilgili bilgi veren Ahmet Sağıroğlu, "Haziran 2014 için söz verdiğimiz ilk etabın tapularını teslim ettik. Alanya halkından almış olduğumuz güven ve takdirle, ikinci etabın bitiş tarihi olan 2015 Haziran için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor." dedi. Törene katılan emlakçılarla da görüşen Sağıroğlu, "Another World'ün satış ortağı olmak, projeyi yerinde görmek ve tanımakla mümkündür. Sizin nezdinizde tüm emlakçıları Alternatif daire seçenekleriyle, yerli ve yabancı konut sahibi olmak isteyenlere hitap eden Another World'ü tanımaya davet ediyorum." şeklinde konuştu.
5 YILDIZLI OTEL KONSEPTİ
Another World projesinin sosyal alanları ve imkanları itibariyle, 5 yıldızlı otel konseptinde hazırlandığına dikkat çeken Another World hakkında bilgi veren Rifat Özdemir ise, "Plaj servis midübüsü, aquapark, kule restoran, bar ve vitamin bar ortak barbekü alanı ve oyun odasının yanı sıra basketbol, tenis, mini golf, bilardo, dart ve squash field gibi bir çok spor aktivitesi içinde alanlar var. Yaşam için gerekli olan herşeyi içinde barındıran Another World'de medikal servis, çamaşırhane, market, terzi, kuaför, araç kiralamanın yanı sıra yürüyüş alanı, tırmanma duvarı, açık sinema, nargile kafe, çocuk bahçesi, kreş, açıkve kapalı yüzme havuzları, vip masaj, buhar odası, ılıklık, otantik hamam, duş, macera duş, renk terapi, şok duş ve dinlenme odası mevcut. Another World'ü yakından tanımak isteyen herkesi kahvemizi içmeye bekleriz." dedi.
 
Son Güncelleme: 23.04.2014 22:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81