Helallik istedi

Alanya Devlet Hastanesi Başhekimliği'nden görevini devreden İsmail Başaran hastane personelinden helallik isteyerek, tüm emeklerinden ve çalışmalarından dolayı ekip arkadaşlarına teşekkür etti. Başaran ayrıca yapmış oldukları çalışmalarla Alanya Devlet Hastanesi olarak her platformda başarılı olduklarını söyledi.

Helallik istedi

Alanya Devlet Hastanesi Başhekimliği'nden görevini devreden İsmail Başaran hastane personelinden helallik isteyerek, tüm emeklerinden ve çalışmalarından dolayı ekip arkadaşlarına teşekkür etti. Başaran ayrıca yapmış oldukları çalışmalarla Alanya Devlet Hastanesi olarak her platformda başarılı olduklarını söyledi.

06 Ocak 2015 Salı 03:32
Helallik istedi
2015 yılı için sözleşmesi yenilenmeyen ve Alanya Devlet Hastanesi Başhekimi olarak Dr. Tevfik Yazan'ın atanmasının ardından dün Beşhekimlik görevinde ki son gününde İsmail Başaran, çalışma arkadaşları ile bir toplantı düzenledi. Toplantıda mesai arkadaşlarına bir veda konuşması yapan Başaran, "Sözleşmemin normalde yenilenmesi gerekiyordu fakat bizimle devam etmeme kararı alınmış. Ama tabi ki biz yine hastanemizde kendi dalımızda çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerle hem biraz dertleşmek hemde sizleri tam anlamıyla bilgilendirmek istedim" dedi. 11 yıldır hastanede başhekimlik görevini sürdürdüğünü söyleyen Başaran, "Bu 11 yıl boyunca gerçekten tüm ekibimiz yani sizler çok çalıştık. Gerek yerelde, gerek Antalya'da gerekse de ülkemizde Alanya Devlet Hastanesi'nin adını her platformda duyurmaya çalıştık. Haklı bir başarı elde ettik. Bu başarı da hepimizin. Altta ki temizlikçimizden bizlere kadar herkesin katkısı var. Bu süreçte hasta odaklı olarak çalıştık. Hep vazgeçilmezimiz hasta oldu. Bu kapıya gelipte, bu kapıdan hizmet almadan gitse bile insanlar giderken bize bela okuyarak değil , memnun olmadıysa bile bize lanet okumadan gitmesini sağlamaya çalıştık" dedi. 
 
'BİZE DÜŞEN YENİ ARKADAŞIMIZA YARDIMCI OLMAKTIR'
Alanya Devlet Hastanesi'nin hasta memnuniyeti yüzdeleri hakkında da konuşan Başaran, "2014 yılının poliklinik hasta memnuniyeti yüzde 97,  yatan hasta memnuniyeti yüzde 96, acil hasta bölümümüzde de yüzde 95'lik bir memnuniyet yakaladık. Bu istatistikler Sağlık Bakanlığı'nın yaptığı araştırmalar neticesinde çıkan istatistikler. Ben tüm kademelerde çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bir değişim oldu. Tabi ki bu demokrasinin kaçınılmazları. Allah'a şükürler olsun ki bu zamana kadar hiç bir şekilde yapmış olduğumuz hizmetten memnuniyetsizlik duyan olmadı. Artık bir kan değişikliğinin iyi geleceğini düşünmüşler. Tabi ki buna saygı duymamız lazım. Bu makamlar sonuçta sınavlar ile kazanılan makamlar değil. Siyaseten geliriz, siyaseten de gideriz. Bundan sonra bize düşen yeni gelen arkadaşımıza da yardımcı olmaktır. Yeni gelen arkadaşımızda tecrübeli bir arkadaş. Muhakkak ki iyi çalışacaktır. Sizlerin de bizlerle olduğu gibi onunla da uyum içerisinde çalışmamız ve bu hastanenin kazanımlarını kaybetmeyecek şekilde daha ileriye taşımamız gerekir diye düşünüyorum. Ben ayrıca tüm Alanya halkına da teşekkür etmek istiyorum. Alanya halkı ilk günümüzden itibaren Alanya Devlet Hastanesi ile olan barışıklığını devam ettirdi. Ayrıca mülki amirlerimize de teşekkür etmek istiyorum. 11 yıllık sürede 4 kaymakamımız ile çalıştık. Alanya siyasetine de  teşekkür ediyorum. Gerek iktidar partisine, gerek diğer partilere. Bu süreçte hiç birimizi örselemediler. Tabi ki bu işin en başında ki insan olan da Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na da teşekkür ediyorum. Ben bundan sonra ki süreçte hep beraber çalışacağımızı umuyorum. Ben kendi adıma hakkımı helal ediyorum. Sizlerden de helallik istiyorum" dedi. Daha sonra toplantıya katılan doktorlar Başaran'a bizlerde hakkımızı helal ediyoruz dediler. 
 
Son Güncelleme: 06.01.2015 03:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81