Başhekim'den Tanrıseven'e ziyaret

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Devlet Hastanesi'nin yeni Başhekimi Dr. Tevfik Yazan'ı makamında ağırladı.

Başhekim'den Tanrıseven'e ziyaret

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Devlet Hastanesi'nin yeni Başhekimi Dr. Tevfik Yazan'ı makamında ağırladı.

06 Ocak 2015 Salı 03:35
Başhekim'den Tanrıseven'e ziyaret
 
Alanya Devlet Hastanesi yeni Başhekimi Dr. Tevfik Yazan, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti. Kaymakam Tanrıseven, Alanya Devlet Hastanesi başhekimliğini Dr. İsmail Başaran’dan devralarak görevine başlayacak olan Dr. Tevfik Yazan’a yeni görevi ile ilgili talimatlar vererek tavsiyelerde bulundu. Kamu kurumlarında idari pozisyonda bulunanların vatandaş odaklı çalışması gerektiğini ifade eden Kaymakam Tanrıseven, bu kurumlardaki personelin de vatandaşa hizmet için orada olduklarını unutmaması gerektiğini belirtti. Yöneticilerin vatandaş memnuniyetini kendilerine temel prensip olarak belirlemesinin amaçlanan başarıyı arttıracağını ifade etti. Kaymakam Tanrıseven’in Dr. Tevfik Yazan’a bir diğer talimatı da ulaşılabilirliği arttırması ve vatandaşın ihtiyaç duyduğu her saatte aynı kalitede hizmet almasının sağlanması oldu.
Alanya Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Yazan, görevinde kendisine başarılar dileyen Kaymakam Tanrıseven’e teşekkür ederek yeni görevini kendisinin talimat ve tavsiyeleri doğrultusunda icra edeceğini söyledi.
 
Son Güncelleme: 06.01.2015 03:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81