Er'den Zamanoğlu'na ziyaret

MHP Alanya İlçe Başkan Hilmi Er ve Yönetim Kurulu Üyeleri Haber Alanya Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cevdet Zamanoğlu'nu ziyaret etti.

Er'den Zamanoğlu'na ziyaret

MHP Alanya İlçe Başkan Hilmi Er ve Yönetim Kurulu Üyeleri Haber Alanya Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cevdet Zamanoğlu'nu ziyaret etti.

09 Şubat 2015 Pazartesi 23:12
Er'den Zamanoğlu'na ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı’nın 11 Ocak’ta gerçekleştirdiği kongrenin ardından İlçe Başkanı seçilen Hilmi Er ve Yönetim Kurulu Üyeleri dün Haber Alanya Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cevdet Zamanoğlu'nu ziyaret etti. Cevdet Zamanoğlu, yeni seçilen Hilmi Er ve Yönetimine başarı temennisinde bulundu. Gazete olarak Alanya'ya hizmetlerin gelmesi noktasında yapılacak olan tüm çalışmalara destek olacaklarını bildirdi. Teşkilat olarak Haziran ayında yapılacak olan Genel Seçimlere hazırlandıklarına dikkat çeken Hilmi Er şunları söyledi. "Yönetim olarak amacımız  Alanyalı bir ismi seçilebilecek bir sırada listeye koymak. Aynı zamanda bu ismin bir fazla milletvekili çıkarabilecek bir şekilde kitleleri de sürüklemesini istiyoruz. Kesinlikle kafamızda kendimizi enfoze ettiğimiz bir isim yok bunun özellikle bilinmesini istiyoruz. Yönetim olarak tüm aday adaylarına eşit mesafedeyiz. Belediye Başkan Adayının gösterilmesinde sarf etmiş olduğumuz titizliğin aynısını milletvekilliği adaylığının belirlenmesinde de göstereceğiz. Ancak bu sadece bizim kararımız ile olmuyor. Son kararı Genel Merkezimiz verecek" dedi. 
 
Son Güncelleme: 09.02.2015 23:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81