Danimarkalı dansçıdan köpeklere 500 kg mama

Danimarka'nın tanınmış isimlerinde Silas Holst, Alanya ilçesinde yaşayan sokak köpeklerine yardım eli uzattı.

Danimarkalı dansçıdan köpeklere 500 kg mama

Danimarka'nın tanınmış isimlerinde Silas Holst, Alanya ilçesinde yaşayan sokak köpeklerine yardım eli uzattı.

03 Mayıs 2016 Salı 23:22
Danimarkalı dansçıdan  köpeklere 500 kg mama
Danimarka'nın tanınmış isimlerinde Silas Holst, Alanya ilçesinde yaşayan sokak köpeklerine yardım eli uzattı. Alanya ilçesinde bir yıl önce ev alan Danimarka'nın tanınmış dansçılarından Holst, yaralı bulduğu köpeği sosyal medya üzerinden tanıştığı Tülin Avcı ile tedavi ettirdi. Avcı ile diyaloğu artan Holst, kendisine yardım sözü verdi. Danimarka'dan başlattığı yardım kampanyasından elde edilen gelir ile Avcı'nın köpeklerine yarım ton mama aldı.
Köpek mamalarını Avcı'nın evine getiren Holst gazetecilere yaptığı açıklamada Alanya'da sokakta yaşayan köpekleri gördükten sonra Tülay Avcı ile tanıştığını söyledi. Avcı ile görüşmesinin ardından köpekleri için Danimarka'dan yardım kampanyasına giriştiğini dile getiren Holst, "Danimarka'da onun için köpekleri sahiplendirme ve mama desteği kampanyası başlattım. Sokak köpeklerine yardım ettiği için çok harika bir insan. Biz de bu konuda ona her türlü desteği yapacağız" dedi.
Avcı ise silas Holst'a evini ve köpeklerini ziyaret ettiği için teşekkür etti. Holst'un kendisini sosyal medya üzerinden bulduğunu kaydeden Avcı, "O Danimarka'nın çok ünlü bir ismi. Bana köpeklerim için her konuda destek sözü verdi. Özellikle mama konusunda. Bu konuda da Danimarka'da yardım kampanyası başlattılar. Bu günkü yardım da bunun ilk ayağı. Bundan sonrası içinde yapacakları destek için teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Son Güncelleme: 03.05.2016 23:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81