Bu bölgelerde iki gün elektrik yok

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Alanya İşletme Müdürü Hasan Polat, 11-12 Ağustos'ta bazı bölgelerde yaşanacak olan elektrik kesintileri ile ilgili vatandaşları uyardı.

Bu bölgelerde iki gün elektrik yok

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Alanya İşletme Müdürü Hasan Polat, 11-12 Ağustos'ta bazı bölgelerde yaşanacak olan elektrik kesintileri ile ilgili vatandaşları uyardı.

09 Ağustos 2014 Cumartesi 03:50
Bu bölgelerde iki  gün elektrik yok
11- 12 Ağustos'ta Alanya'nın bazı bölgelerinde yaşanacak olan elektrik kesintileri ile ilgili konuşan Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Alanya İşletme Müdürü Hasan Polat, “Yer altı trafo montajı ve özel beton köşkün fiziki irtibatının yapımı için müteahhit firma tarafından enerji ihtiyacını karşılamak için trafo ve hücre çalışması kapsamında enerji kesintisi talebinde bulunuldu. Biz de gerekli değerlendirmeleri yaparak 11 Ağustos Pazartesi günü Hacet Mahallesi, Hacet Caddesi, Emin Paşa Caddesi, Hasan Akçalıoğlu Caddesi, Eşref Kahvecioğlu Caddesi, Büyükhasbahçe Caddesi, Şevket Tokuş Caddesi, Tosbağacılar Sokak, Yeniveliler Sokak'ta saat 14.00 ile 17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak. 12 Ağustos Salı günü sabah saat 09.00-14.00 saatleri arasında ise Oba Kuzey üzerinden enerji alan Çıplaklı girişine enerji verilemeyecektir. Kesintiden etkilenecek olan yerler ise Çıplaklı Mezarlık bölgesi, Gülevşen Mahallesi, Barbaros Caddesi, 3005-3006-3007-3008 Sokak, 3012 Sokak, 1001 Sokak, 106 Sokak ve özel trafolu müşterilerdir. Çalışmaların erken bitmesi halinde hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmalardan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” diye konuştu. 
 
Son Güncelleme: 09.08.2014 17:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81