BŞB'den Alanya'da Ramazan etkinliği

Ramazan ayı dolayısıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi, 3-9 Temmuz tarihlerinde Alanya'da Ramazan etkinliği düzenleyecek.

BŞB'den Alanya'da Ramazan etkinliği

Ramazan ayı dolayısıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi, 3-9 Temmuz tarihlerinde Alanya'da Ramazan etkinliği düzenleyecek.

29 Haziran 2015 Pazartesi 16:07
 BŞB'den Alanya'da Ramazan etkinliği
 
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan etkinliklerini ilçelere de taşıyor. Ramazan akşamları, Büyükşehir Tasavvuf Müziği Topluluğu konserleri, söyleşiler ve Sıra Geceleri ile renklenecek.Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, her akşam farklı bir ilçede Ramazan etkinliği düzenliyor. Karagöz ve Hacivat gösterileri ile başlayacak etkinlikler, Akdeniz Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. Önder Bilgin’in “Sadakat ahlakı” konulu söyleşisi ile devam edecek. Ardından Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Tasavvuf Müziği Topluluğu, seslendireceği ilahilerle Ramazan akşamlarının en güzel şekilde yaşanmasını sağlayacak. Alanya’daki ilk etkinlik ise 3 Temmuz Cuma akşamı saat 22.30’da Alanya Belediyesi arkasındaki alanda gerçekleştirilecek. İkinci etkinlik ise 9 Temmuz Perşembe akşamı saat 22.30’da yine Alanya Belediyesi arkasındaki alanda yapılacak. Bu etkinlikte sıra gecesi ekibi sahne alacak vatandaşlara çiğ köfte ikramı yapılacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, 3 ve 9 Temmuz’daki etkinliklere tüm vatandaşları davet etti.
Son Güncelleme: 29.06.2015 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81