ASAT, sorunları bir bir çözüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü tarafından Gazipaşa’da 2016’nın ikinci sondajı Beyrebucak Mahallesi’nde açıldı. 149 hanenin yaz aylarında yaşadığı su sorunu tarih oldu.

ASAT, sorunları bir bir çözüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü tarafından Gazipaşa’da 2016’nın ikinci sondajı Beyrebucak Mahallesi’nde açıldı. 149 hanenin yaz aylarında yaşadığı su sorunu tarih oldu.

05 Mayıs 2016 Perşembe 21:35
ASAT, sorunları bir bir çözüyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü tarafından Gazipaşa’da 2016’nın ikinci sondajı Beyrebucak Mahallesi’nde açıldı. 149 hanenin yaz aylarında yaşadığı su sorunu tarih oldu. Gazipaşa’da 2015 yılında gerçekleştirdiği sondaj, kanalizasyon ve içme suyu hat döşeme çalışmalarıyla göz dolduran ASAT Genel Müdürlüğü, 2016 hedeflerini de bir bir gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz yıl ilçeye bağlı 5 ayrı mahalleye kurduğu basınçlı sondaj kuyularıyla vatandaşların içme suyu sorunlarına kalıcı çözümler getiren ASAT, 2016’nın ikinci kuyusunu Beyrebucak Mahallesi’nde çıkardı.

ARTIK İÇME SUYU SORUNU YAŞANMAYACAK
ASAT ekiplerinin Beyrebucak Mahallesi’nde çıkardığı sondaj kuyusuyla mahalle sakinlerine rahat bir nefes aldı. İlçe genelinde 7’nci sondaj kuyusunu açan ASAT, bu kuyuyla birlikte D-400 Karayolu’nun ikiye ayırdığı ve bugüne kadar tek kaynaktan beslenen Beyrebucak Mahallesi’nde Salman Mevkii’nin ikinci bir kaynaktan faydalanmasını sağladı. İkinci kaynağın da katkısıyla Beyrebucak Mahallesi sakinlerinin yaz aylarında yaşadığı su problemine kalıcı bir çözüm getirilmiş oldu.

149 HANE FAYDALANACAK
Beyrebucak Mahallesi Salman Mevkii’nde yaşayan 149 hanenin faydalanacağı sondaj kuyusu nedeniyle yemek veren Mahalle Muhtarı Veli Bir’in davetine Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Koordinatörü Ahmet Büyükakça, Gazipaşa Belediye Başkan Vekili Kemal Sarıyıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Yakup Pişkin ve çok sayıda davetli katıldı. Mahalle Muhtarı Bir “ Yaşadığımız her eksiklikte bizlerin yanında olup yardımımıza koşan Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ne kadar övsek azdır. Mahallemizin büyük bir eksikliğini daha gideren Büyükşehir Belediyemiz, gerçekleştirdiği diğer hizmetlerle de her zaman yanımızda oldu. Bize bugün bu sevinci yaşatan başta Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menderes Türel olmak üzere, Koordinatörümüz Ahmet Büyükakça’ya ve tüm ASAT çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.
Son Güncelleme: 05.05.2016 21:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81