ALODİF üçüncü kez Alanya'da

Alanya'da 3'üncüsü düzenlenen 'Alanya Otel, Restoran Donanımları, İç ve Dış Mekan Ürünleri, Yapı ve Dekorasyon Malzemeleri İhtisas Fuarı' (ALODİF) 2015, ilçe protokolünün katılımıyla kapılarını açtı.

ALODİF üçüncü kez Alanya'da

Alanya'da 3'üncüsü düzenlenen 'Alanya Otel, Restoran Donanımları, İç ve Dış Mekan Ürünleri, Yapı ve Dekorasyon Malzemeleri İhtisas Fuarı' (ALODİF) 2015, ilçe protokolünün katılımıyla kapılarını açtı.

28 Şubat 2015 Cumartesi 15:47
ALODİF üçüncü kez Alanya'da
AFT Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım firması tarafından düzenlenen 'Alanya Otel, Restoran Donanımları, İç ve Dış Mekan Ürünleri, Yapı ve Dekorasyon Malzemeleri İhtisas Fuarı' (ALODİF) 2015 Kestel Mahallesi Park Karting Tesisleri'nde dün açıldı. 3'ncü kez kapılarını ziyaretçilerine açan fuar yoğun ilgi gördü.Açılış konuşmasını Fuat Aktaş'ın yaptığı törene Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, Alanya Belediye Başkan yardımcısı Nazmi Yüksel, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, ALTİD Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Sili ile vatandaşlar katıldı. Kaymakam Özdemir, yaptığı konuşmada, fuarcılığın üreticiyle tüketiciyi ve pazarlamacıyı bir çatı altında buluşturup tüm maliyetleri minimize edip sektörü ekonomiye doğru yönlendirerek yapılacak kümülatif bir çalışmanın giriş kapısı olduğunu vurguladı. Fuarcılığın bu anlamda önem verilmesi gereken bir iş tarzı olduğunu dile getiren Kaymakam Özdemir, uluslararası fuarcılığın Alanya’mıza kazandırılması gerektiğinin altını çizdi.
"ALANYA İÇİN ÖNEMLİ BİR YER TUTUYOR"
 Kaymakam Özdemir ITF’i örnek göstererek “Sağımızda da solumuzda da havaalanı var. Ulaşım açısından fevkalade önemli bir merkez haline geldik. Özellikle tarım alanında küçük ölçekli derinlemesine ihtisas fuarı sayılabilecek alanlara yönelmemiz gerekiyor” dedi. ALODİF, 700’e yakın konaklama tesisi ve 200 bin civarında yıldızlı yatağa sahip, ülkemizin en büyük turizm merkezlerinden Alanya için önemli bir yer tutuyor. Alanya’nın, ülke ekonomisine sağladığı ortalama 5 milyar dolarlık döviz girdisi ile Türkiye’de dengi olmayan bir ilçe olduğunu göreve başladığı günden beri vurguladığını dile getiren Özdemir, Alanya için büyük önem arz eden fuarcılık sektörüne katkılarından dolayı AFT Fuarcılık Genel Koordinatörü Fuat Aktaş’a, verdiği destekler nedeniyle Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’na (ALTSO) teşekkür etti. AFT Fuarcılık Genel Koordinatörü Fuat Aktaş da bu yıl fuar alanının yüzde 90'ının dolduğunu söyledi. Alanya'da düzenlenen fuarın bölge ekonomisine ve tanıtımına katkı sağlamayı amaçladığını vurgulayan Aktaş, "Alanya, sahip olduğu nüfus ve altyapısıyla büyük bir ilçe. Fuar organizasyonları turizmin 12 aya yayılması için bir çıkış noktası. Birçok sıkıntı yaşamamıza rağmen Alanya'ya üç yıldır geliyoruz. Organizasyonumuzu genişletip çeşitlendirmemi için ALTSO ve ALTİD’in desteklerini bekliyoruz" dedi. Konuşmaların ardından Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir tarafından fuarın açılışı yapıldı.
 
Son Güncelleme: 28.02.2015 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81