ALKARDER ortak konserde buluşturdu

Alanya Karadenizliler Derneği’nin kurduğu ALKARDER Çocuk Korosu ve Türkler Güzel Sanatlar Lisesi A Capella Korosu, Alanya Kültür Merkezi’nde (AKM) birlikte sahne aldı.

ALKARDER ortak konserde buluşturdu

Alanya Karadenizliler Derneği’nin kurduğu ALKARDER Çocuk Korosu ve Türkler Güzel Sanatlar Lisesi A Capella Korosu, Alanya Kültür Merkezi’nde (AKM) birlikte sahne aldı.

26 Nisan 2018 Perşembe 22:56
ALKARDER ortak  konserde buluşturdu

 Esin Uzkan’ın şefliğinde sahneye çıkan minikler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı  eğlence dolu bir akşam ile kutlamanın sevincini yaşadılar. İki bölümden oluşan konser, ilk bir saatlik bölümde çocuklarla ALKARDER Çocuk Korosu yer alırken, ikinci bir saatlik bölümde de Türkler Güzel Sanatlar Lisesi A Capella Korosu Şef Devrim Şehitoğlu ile devam etti. İki buçuk saat süren konserde, konuklar doyumsuz bir eğlence yaşadılar. Etkinliğe katılan, Alanya Atatürkçü Düşünde Derneği, Alanya Kent Konseyi, ALÇED, Alanya Sosyal Hizmetler, Hayvan Hakları Kurumu, PATİKA Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Kızılay Kan Merkezi, Antalya Barosu Alanya Kadın Hakları Kurumu, Alanya Gazeteciler Cemiyeti, Başkan, müdür ve temsilcileri konser öncesi sahneye çocukların taşıdığı pankartlarla çıkararak salonda bulunan konuklara kurumlarının sosyal mesajları hakkında birer dakikalık bilgi paylaşımında bulundular. 
‘ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZ’

Etkinliğe katılan Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Atatürk’ten kalan miraslarını sürdürmeleri için elimizden gelen desteği vermeye her zaman hazırız. Yeter ki onlar mutlu birer çocuk olsun ki, başarılı birer öğrenci olmalarına hiç bir engel kalmasın. Çocuklarımız mutlu olduğu sürece başarılı olurlar. Çocuklarımız mutlu olduğu sürece geleceğimiz emin ellerde. Bu etkinliği düzenlediği için ALKARDER Yönetimi’ne ve katılarak çocuklarımızı yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ederim” diyerek teşekkür konuşması yaparken, ALKARDER Dernek Başkan Yardımcı Aydın Cin “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Parlayan yıldızlarımız. Onların mutlu olması demek, güzel bir geleceğe yelken açmaktır. Geleceğimizin parlak olması için ışıl ışıl parlayan çocuklarımızın yanında olalım. Destek olalım. Biz büyükler olarak onları kötülüklerden koruduğumuz kadar, kötü örneklerden de koruyalım. Bugün onların günü katıldığınız için hepinize teşekkür ederim” dedi.
Konser sonunda ise Karadenizliler sahnede horon oynayarak finali yapıp gelen konuklarına eğlence dolu bir akşam yaşattılar

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81