Alanyalı gazeteciden şiir kitabı

Alanya'da ulusal ve yerel gazetelerde 7 yıldır muhabirlik yapan gazeteci Engin Anak, 'Ardımızdan Yazdıklarım' adlı şiir kitabıyla yazarlığa adım attı.

Alanyalı gazeteciden şiir kitabı

Alanya'da ulusal ve yerel gazetelerde 7 yıldır muhabirlik yapan gazeteci Engin Anak, 'Ardımızdan Yazdıklarım' adlı şiir kitabıyla yazarlığa adım attı.

12 Temmuz 2014 Cumartesi 07:09
Alanyalı gazeteciden şiir kitabı
Yaklaşık 2 yıl önce 'Başka Masalın Figüranı' adlı romanı yazmaya başlayan 30 yaşındaki Alanyalı gazeteci Engin Anak, henüz tamamlamadığı romanda yer alan şiirlerini bir kitapta topladı. Türkiye'nin ünlü yayıncı firmalarından 'Sokak Kitapları Yayınları' ile anlaşan Anak, bugüne kadar yazdığı şiirlerin bir kısmını 'Ardımızdan Yazdıklarım' adlı kitabıyla piyasaya çıkardı. 
 
KİTAPTA 200 ŞİİR VAR
Gazeteci Anak, yaklaşık 2 yıl önce yazmaya başladığı romanda şiirlere de yer verdiğini ve bugüne kadar binden fazla şiir yazdığını söyledi. Kitapta, 'İzmarit' adlı ilk şiirinden, bugüne kadar yazdığı 200 eserine yer veren Anak, "Kitap piyasaya çıkalı henüz 1 ay oldu ancak aldığım olumlu tepkiler beni fazlasıyla mutlu etti" dedi. 
 
YENİ KİTAP YOLDA 
Kitaptaki 'Tufan' ve 'Nil' karakterlerinin, yazım aşamasındaki romanından alıntı olduğunu dile aktaran Anak, "Şiir kitabının devamı olarak gelecek yıl ilk romanımı çıkarmayı hedefliyorum. Şiir kitabındaki karakterlerin hikayesini anlatan kitabımı da yazıyorum. Seneye o da raflardaki yerini almasını planlıyoruz. Kitap fikrini ortaya atan ve her sayfasında emeği olan sanat eğitmeni Zeynep Banu Özbek hocama teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye’deki yayınevlerinde satışa çıkan kitabın 2'inci baskısına çok yakında geçilecek" diye konuştu.
 
Son Güncelleme: 12.07.2014 10:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81