'Rekor kıracağız'

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Antalya'ya gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genel Seçim ve geçen hafta Serik'te gerçekleşen kongreyle ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

'Rekor kıracağız'

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Antalya'ya gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genel Seçim ve geçen hafta Serik'te gerçekleşen kongreyle ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

10 Şubat 2015 Salı 20:48
'Rekor kıracağız'
Berberoğlu, "Allah izin verirse bu seçimde rekor bir oy alacağız. Türkiye ortalamasının Antalya olarak üzerine çıkacağız. Antalya açısından çok ciddi bir oy alacağımıza da teşkilat olarak inancımız tam" dedi. 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, 15 Şubat'ta Antalya İl Kadın Kolları Kongresi'ne katılması beklenen Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Alanya'yı da yakından ilgilendiren bir çok müjde vereceğini söyledi. Berberoğlu, "Bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta ‘Antalya Genişletilmiş İlçe Başkanları’ toplantısını Serik İlçe Teşkilatımızın ev sahipliğiyle gerçekleştirdik. Antalya İl teşkilatımız gerçekten çok güzel bir organizasyonla tüm ilçe yürütme kurulundaki arkadaşlarımızı bir araya topladı. Yaklaşık 2 günlük bir moral motivasyon toplantısı oldu. 2015 seçimlerine de bu moralle hazırlanmaya başladık zaten. Teşkilat yapılanmalarımızın hepsini güncelliyoruz. Tüm teşkilatlarımızı yüzde 60-70 oranında güncelliyoruz, güç depoluyoruz" dedi. 
 
BAŞBAKAN MÜJDE İLE GELİYOR
Bize esas gücü verecek olan Başbakanımızın Antalya’ya gelişi olacak" diyen Berberoğlu, "Bildiğiniz gibi bu hafta AKP Kadın Kolları İl kongremizi gerçekleştireceğiz. Aynı il kongremiz gibi coşkulu, heyecanlı bir şekilde Antalya’ya gideceğiz. Başbakanımız Prof Dr. Ahmet Davutoğlu, il kongresine nasip olmayan kongreye katılımını inşallah bu Pazar gerçekleştirecek. Ben Alanya’da ki tüm vatandaşlarımızı üyelerimizi, delegelerimizi Antalya’daki Kadın Kolları kongremize davet ediyorum. Biliyorsunuz bizim Kadın Kolları kongremiz bile birçok partinin gerçekleştiremediği il kongrelerinden daha coşkulu, daha heyecanlı gerçekleşiyor. Pazar günü de aynı heyecanı ve coşkuyu Alanya olarak biz Antalya’da sağlayacağız. İnşallah Pazar günü Antalya’da buluşuruz. Başbakanımız büyük bir ihtimalle Alanya’ya müjdeler verir. Her Bakanımızın gelişi inşallah Alanya’ya farklı müjdeler, farklı yatırımlar, farklı projeler getirir. Bu müjdeleri inşallah Pazar günüde duyarız" dedi. 
 
'BAŞBAKANIMIZA İLGİ YOĞUN'
Berberoğlu, her seçim döneminde Ak Parti olarak iddialı olduklarını belirterek, "Bu seçimlerde de halkımızın teveccühünü şu anda görebiliyoruz. Başbakanımıza karşı yoğun bir ilgi var. Biz bunu mahallerimizde, köylerimizde bire bir vatandaşların bize söylemlerinden tanık oluyoruz. Allah izin verirse bu seçimde rekor bir oy alacağız. Türkiye ortalamasının Antalya olarak üzerine çıkacağız. Antalya açısından çok ciddi bir oy alacağımıza da teşkilat olarak inancımız tam. Ben Antalya'dan Ak Parti'nin 7 milletvekili çıkarabileceğine inanıyorum. Yarın(bugün) da tabi il başkanımızda Alanya’ya gelecek. İl Teşkilatı ile birlikte, oda gerekli açıklamaları yapacak" dedi. 
 

Son Güncelleme: 10.02.2015 20:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81