'Öl desin öleyim'

Alanya Yatçılar Kooperatifi Başkanı Yusuf Demirel'in, "Şükrü Sipahioğlu ile ilgili yaptığı açıklamalara, Sipahioğlu'ndan cevap geçikmedi. Sipahioğlu, "Benim 20 günde bitirdiğim hanutçuluğu sen 3 yılda bitiremediysen bundan sonra benim adımı ağzına alma. Bu saatten sonra Balıkçılar Kooperatifi öl desin ben ölmeye de hazırım" dedi.

'Öl desin öleyim'

Alanya Yatçılar Kooperatifi Başkanı Yusuf Demirel'in, "Şükrü Sipahioğlu ile ilgili yaptığı açıklamalara, Sipahioğlu'ndan cevap geçikmedi. Sipahioğlu, "Benim 20 günde bitirdiğim hanutçuluğu sen 3 yılda bitiremediysen bundan sonra benim adımı ağzına alma. Bu saatten sonra Balıkçılar Kooperatifi öl desin ben ölmeye de hazırım" dedi.

10 Kasım 2014 Pazartesi 03:19
'Öl desin öleyim'
Alanya Yatçılar Kooperatifi Başkanı Yusuf Demirel'in,  "Şükrü Sipahioğlu 3 sene kooperatif başkanlığı yaptı, kooperatifi zarara uğrattı. Hala onların pisliklerini düzelmeye çalışıyoruz" şeklinde ki açıklamasına konunun muhatabı Şükrü Sipahioğlu'ndan cevap geldi. Onların amacı beni tahrik etmek ve kendilerine saldırtmak istiyorlar diyen Sipahioğlu, "Ben şu saatten sonra Yatçılar Kooperatifini tanımıyorum. Benim dönemim de pislik olduğunu söylemiş. O zaman benim dönemim de pislik varsa ibranameyi kabul etmeyecekti. Benim adım Şükrü Sipahioğlu, ödenecek bir bedel varsa ben bu bedeli fazlasıyla ödedim" dedi. 
 
'20 GÜNDE HANUTÇULUĞU BİTİRDİM'
Ben 20 günde Alanya iskelesinde hanutçuluğu bitirdim diyen Sipahioğlu, "Hiç bir gayri meşru insan buraya giremedi. Bunu yaparken de bazı büyüklerimin desteğiyle yaptım. Bu yaptığım hizmetlerin karşılığında da dönemin kaymakamı ve emniyet müdürü tarafından teşekkür belgeleri verilerek onurlandırıldım" dedi. 
 
'HAKLI NEREDEYSE BEN ORADAYIM'
Sipahioğlu, "Gazetede yaptığı açıklamada demiş ki. 3 yıldır iskelede hanutçuluğu bitirmeye çalışıyorum. Eğer sen benim 20 günde bitirdiğim hanutçuluğu 3 yılda bitiremediysen benim ismimi bir daha ağzına alma kardeşim. Kimse küçücük beyinleri ile beni yargılamasın. Ben haklı, doğru ve düzen neredeyse oradayım" dedi.
 
'ALANYA'NIN KALBİ İSKELEDİR'
Eğer kendisi oturduğu koltuğun hakkını doğru düzgün verseydi Alanya limanında bulunan şuan 11 tane tekne burada çalışamazdı" diyen Sipahioğlu," Çünkü yüzde 35'lik kapasite arttırımının çok çok üzerinde olan 11 tekne var burada. İşte iskelenin hali burada. Kendisi 3 yıldır burada hiç bir şeyi bitiremedi ki gelmiş bizi eleştiriyor. Kendisi turnike sistemi yapmaya çalışıyormuş. Değil Yusuf Demirel, Balıkçılar Kooperatifi Başkanı Mustafa Çakır'ın bile buraya ekstra bir şey dikmeye bile hakkı yok. Burası 1986 yılında çizilen bir projedir. Burası Balıkçı Barınağı olarak geçer. Balıkçılar Kooperatifi o projeyi yapma ve işletme karşılığında almıştır. Burada olması gereken hanutçuluğun bitirilmesidir. Aynı 2008 yılında ki gibi ,aynı sistem uygulanarak bu sıkıntılar giderilebilir. Çünkü Türkiye'de turizmin kalbi Alanya'dır. Alanya'nın kalbi de iskeledir" dedi. 
 
'HAKSIZ REKABET ORTADAN KALKACAK'
İskelenin sahibinin Balıkçılar Kooperatifi olduğunu belirten Sipahioğlu, "Kooperatif burayı 24 maddelik güvenlik sözleşmesi ile birlikte almıştır. Bildiğim kadarıyla da güvenlik şirketi ile falan da anlaşıldı. Burada dört tane kapı olacak ve her şey kayıt altında olacak. Çünkü sıkıntılar zaten limana girip çıkan insanların belli olmamasından dolayı çıkıyor. Sokakta ki pislik bu şekilde bitecek. Buraya insanlar rahatsız edilmeden inerse. Hangi tekneyi beğenip o tekneden tur alırsa sıkıntı sona erer. Burada haksız rekabet ortadan kalkar. Tek fiyat sistemi de haliyle gelmiş olur" dedi. 
 
'BALIKÇILAR, TEKNECİLERİN LİMANDAN GİTMESİNİ BEKLİYOR'
Yusuf Demirel'in, Balıkçılar Kooperatifi için Mayıs ayından beri ne yaptılar şeklinde ki sözlerine de yanıt veren Sipahioğlu," Bu tür ifadeler yanlış ifadelerdir. Bu insanlar isterlerse buraya tel örgüleri çekip, üstünü de branda ile kapatıp inşaat sahası haline çevirir, teknecileri buradan dışarıya atar ve sende nerede tur yaparsan yaparsın. Balıkçılar Kooperatifi Mayıs ayından beri buraya çivi çakmadı. Çünkü teknelerin limandan kalkmasını bekliyorlar. Bu insanlar teknecilerin ekmeğini bölmek istemedikleri için şuanda bekliyorlar" dedi. 
 
'YUSUF DEMİREL YALAN SÖYLÜYOR'
Sipahioğlu, Yusuf Demirel'in iskelenin ruhsatı bile yok sözleriyle ilgili olarak ta , "Yusuf Demirel yalan söylüyor. Devletin mülkünün ruhsatı olmaz mı kardeşim? Ruhsatı olmayan bir yeri devlet neden kiraya versin. Bazı konuştukları yalan sözlerin nerelere geleceğini düşünmeden konuşuyorlar" dedi. 
 
'DEMİREL ÜYELERİN AKLINI KARIŞTIRIYOR'
Yusuf Demirel'in 69 tane teknemize icra gönderildi sözlerine de cevap veren Sipahioğlu, "Demirel yine yalan söylüyor. 69 değil, 22 tane tekneye icra gönderildi. Bu icranın nedeni de Milli Emlak Müdürlüğü'nün 27 Mayıs'tan bu güne biçmiş olduğu bağlama ücretinin ödenmemesiyle ilgilidir. Ve bu kişilerin bu ücreti ödememesini de Yusuf Demirel sağlıyor. İnsanların aklını karıştırıyor. O gün ki toplantıya teknecileri çağırmamızın nedeni de birinci ağızdan yapılacak olan projeyi ve çalışmaları duymaları içindi. Bizim amacımız burasının güzel bir yer olması. Tek çatı aldın da olalım. Birlik olalım ve kaliteli hizmet verelim diye uğraşıyoruz. Ama Yusuf Demirel üyelere mesaj çekerek onların toplantıya katılmamasını sağlamıştır" dedi. 
 
'1 OCAK 2015'TE İSKELEDE İNŞAAT BAŞLIYOR'
Ben bu saatten sonra Balıkçılar Kooperatifinin sistemi neyse ben ona uyarım diyen Sipahioğlu, " Benle birlikte de herkes uyar.  Burası ne kadar tertipli olursa, burada herkes güzel para kazanır. Ama Yusuf Demirel her konuda farklı bir telden çaldı. Onun için Yusuf Demirel'in başkanlığı adı altında bu insanların burada yapabilecekleri hiç bir şey yok. Ben iskelede ki esnaf arkadaşlarımıza şunu söylemek istiyorum. Burasının sahibi ve yetkilisi kimse onunla birlikte hareket etsinler. Doğru tarafta olmaları gerektiğini düşünüyorum. 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren burasının güvenlik şirketi ile birlikte inşaatı başlıyor. O saatten sonra Balıkçılar Kooperatifinin uygulayacağı düzen 2008 yılında benim yapmış olduğum tertip ve düzendir.  Bu düzenin sağlanması için de ben üzerime düşen her görevi de yapmaya hazırım. Bu sisteme uymayan zaten Alanya limanında çalışamaz. Bu insanların rahatsız olmasının nedeni de artık kaldırımların üzerinde uyuşturucu ve kadın ticareti ve hanutçuluk yapamayacaklar. Balıkçılar Kooperafi öl desin ben ölmeye de hazırım" şeklinde konuştu.
 
Son Güncelleme: 10.11.2014 11:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81