'Burs Kardeşliği Projesi'

Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın ‘Burs Kardeşliği Projesi’nin devam ettiğini açıkladı.

'Burs Kardeşliği Projesi'

Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın ‘Burs Kardeşliği Projesi’nin devam ettiğini açıkladı.

31 Ağustos 2015 Pazartesi 08:05
'Burs Kardeşliği Projesi'
‘Burs Kardeşliği Projesi’nin eğitim hayatında başarı gösteren ancak maddi desteğe ihtiyacı olan lisans, önlisans, yüksek lisans ve doktora talebelerine, eğitime katkı sağlama amaçlı hayırseverler tarafından belli bir miktar burs verilmesini içeren bir sistem olan bu projenin devam ettiğini açıklayan Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar, “Birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın had safhada olduğu bugünlerde bu proje kapsamında gönül köprüleri inşa edilmekte, paylaşmanın hazzı ve yardımlaşmanın sevinci bir nebze olsun hissedilmektedir. Ülkemizin ve milletimizin geleceği olan Türk Gençliği’nin eğitimine kısmi de olsa bir katkı sağlanmaktadır” dedi. Bursiyerlerin gazi ve şehit çocuğu olmasının tercih sebebi olduğunu ve ailenin sosyo-ekonomik durumu, öğrencinin okul notları gibi hususların da değerlendirmede dikkate alınacağını belirten Çınar, burs bağışında bulunmak isteyen hayırseverlerin 150 Türk Lirası tutarındaki bağışı bir veya birden fazla bursiyere burs verme imkânına sahip olduğunu aktardı. Burslar 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılından itibaren, Eylül ayında başlayıp Mayıs ayı da dâhil olmak üzere 9 ay süre ile verilecek. 
 
Son Güncelleme: 31.08.2015 08:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81