Yüksel güven tazeledi

Kongresini gerçekleştiren Alanya Muhtarlar Derneği'nde seçime tek aday olarak giden mevcut başkan Hasan Yüksel güven tazeledi.

Yüksel güven tazeledi

Kongresini gerçekleştiren Alanya Muhtarlar Derneği'nde seçime tek aday olarak giden mevcut başkan Hasan Yüksel güven tazeledi.

19 Mart 2017 Pazar 22:28
Yüksel güven tazeledi


Alanya Muhtarlar Derneği olağanüstü kongresini Cumartesi günü saat 10.00'da dernek binasında gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Hasan Yüksel'in tek aday olarak girdiği seçimde açık oylama üsülüyle Hasan Yüksel tekrar başkanlığa seçildi. Dernek Başkanı Hasan Yüksel, derneğe üye muhtarların sayısının artmasıyla bu yönde talep geldiğini belirterek "Alanya Muhtarlar Derneği olarak, 2014 yılının son aylarında kurulma çalışmalarına başladık. 2015 yılının Ocak ayında da onay geldi. 16 Mayıs 2015'te de 30 üyemizin katılımıyla kongremizi yaptık. Daha sonra muhtarlarımızın birlik ve beraberliğinin olması için muhtarlarımızı derneğe üye olmaya davet ettik. Tekrar kongre yapılması yönünde de yeni üye olan muhtarların talebi oldu. Biz de kabul ettik. 102 muhtarlıktan 84'ünün üyeliği ve talebiyle olağanüstü kongre kararı aldık. Bugün de siz değerli muhtar arkadaşlarımın katılımlarıyla kongremizi gerçekleştirdik. Teveccü gösterip beni tekrar başkanlığa layık gördüğünüz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 19.03.2017 22:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81