YÜCEL VE ŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ

Rusya’nın Antalya Başkonsolos’u Oleg Rogoza, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti.

YÜCEL VE ŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ

Rusya’nın Antalya Başkonsolos’u Oleg Rogoza, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti.

24 Mart 2017 Cuma 22:02
YÜCEL VE ŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ
Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Alanya’ya gelen Rusya’nın Antalya Başkonsolos’u Oleg Rogoza Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti.
Alanya’da yaşayan Rusların oldukça rahat ve huzurlu olduğunu belirten Başkonsolos Rogaza, “Alanya Mahmutlar’da yaşayan Rus vatandaşlarımız ile bir araya geldim. Alanya’da yaşamaktan son derece mutlular.” dedi.

ALANYA BELEDİYESİ’NİN HİZMETLERİ VE FAALİYETLERİNDEN RUSLAR MEMNUN

Alanya’yı çok temiz ve huzurlu bulduğunu belirten Başkonsolos Rogaza, ‘’Alanya gerçekten yaşanılacak bir şehir. Burada tatil yapan ve yerleşik yaşayan vatandaşlarımız özellikle Alanya Belediyesi’nin hizmetleri ve faaliyetlerinden memnun olduklarını belirtiyorlar. Rus vatandaşlarımızın bu memnuniyeti bizleri de mutlu ediyor. Misafirperverliği ve ilgisi için Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ediyorum.’’ dedi. Ziyaretin ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Başkonsolos Oleg Rogoza’ya ipek kozasından yapılan çiçek tablosu takdim etti.
Son Güncelleme: 24.03.2017 22:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81