Yeni Güvenli Ön Ödemeli Kart Paykasa

Yeni Güvenli Ön Ödemeli Kart Paykasa

14 Temmuz 2017 Cuma 16:18
Yeni Güvenli Ön Ödemeli Kart Paykasa

Yeni sanal kart Paykasa günümüzde son zamanlarda kullanım oranı ve sayısı oldukça artan ön ödemeli kart sistemlerinden biridir. kartı ile internet üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde alışverişlerinizi yapmanız mümkündür. Kullanıcılarına alışverişlerde çok fazla avantaj sağlayan yeni sanal kart Paykasa ihtiyaçlara ve taleplere yönelik çözümler sunmaya devam edecek.



Peki, Paykasa kartın faydaları nedir ve nereden satın alınabilir? Ön ödemeli yeni sanal kart Paykasa üzerinde yer alan kod ve Cvv numarası sayesinde istediğiniz siteden alışveriş yapmanızı sağlayacaktır. Ayrıca herhangi bir ödeme yapabilecek ya da ödeme alabileceksiniz. Aldığınız ödemeleri de daha sonradan hesabınızdan çekebileceksiniz. Geçtiğimiz yıl Türkiye’ye kapanan Paypal sitesi gibi kullanılabilecek bir sistem olan Paykasa ön ödemeli kartı, Türkiye resmi Paykasa sitesinden alabilmeniz mümkündür. Tek yapmanız gereken adresine girip hemen bir paykasa hesabına dâhil olmaktır. Ardından alışverişlerinizi yeni sanal kart Paykasa ile gerçekleştirebileceksiniz.



Paykasa resmi sitesi üzerinden alabileceğiniz minimum kart bedeli 10 Euro’dur. Ayrıca 500 Euro’ya kadar miktarı olan Paykasa kartları da mevcuttur. Daha yüksek meblağda ki alışverişleriniz için ise birkaç kartı birlikte kullanmanız gerekir. Online olarak istediğiniz bedellerde ki kuponları satın alabilir ve hizmet kalitesi sayesinde anında hiçbir ek ücret ödemeden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca ödemelerinizi sistem üzerinden güvenli bir şekilde takip edebilirsiniz.




Paykasa ile ödeme yapmak için hiçbir yaş sınırı bulunmamaktadır. Kredi kartı kullanamayan 18 yaşın altında ki kişiler de, istediklerinde sahibi olabilir ve online olarak harcamalarını gerçekleştirebilirler. Paykasa kart ile internette özgürlüğün tadını çıkarabilirsiniz. Diğer kartlar gibi yüksek kesinti oranları bulunmamaktadır. Yalnız çok ufak miktarda fark vererek Paykasa ön ödemeli kartına sahip olabilirsiniz.



Paykasa kartların en çok tercih edilmesinin sebebi ise güvenli ve pratik bir kart olmasıdır. Online ödeme işlemleriniz Paykasa ön ödemeli kartı ile hızlı bir şekilde halledilmesinden dolayı tercih edilmektedir. Bunun dışında güvenemediğiniz sitelerde, kişisel bilgi ve iletişim bilgilerini paylaşmadığından dolayı, Paykasa kart ile rahat bir şekilde ödeme yapmayı tercih edebilirsiniz.

Paykasa kartlarını resmi sitesi üzerinde yer alan canlı destek hattı üzerinden ve 7/24 mail desteği ile satın alabileceğiniz bir sistemi bulunmaktadır. Sizde 0 güvenli Paykasa kartlarını satın almak istiyorsanız   sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Son Güncelleme: 16.07.2017 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81