Yeminimize sadık kalacağız

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, dün 6 yeni mahalle başkanını basına tanıttı.

Yeminimize sadık kalacağız

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, dün 6 yeni mahalle başkanını basına tanıttı.

25 Nisan 2017 Salı 22:04
Yeminimize  sadık kalacağız
Başkan Türkdoğan, İlçe Teşkilatı olarak çalışmalara devam edeceklerini belirterek, "Bizler MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in çizgisinde, vatan millet sevgisi ile bu ülke için her zaman sadık olacağımız, yeminimize bağlı kalmak şartıyla, bu ülke için yeminizin gereğini yerine getireceğiz" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı'nda haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının ardından gündemi değerlendiren MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan yeni 6 tane mahalle başkanını da basına tanıttı. Türkdoğan, "Bu haftaki olağan yönetim kurulu toplantımızda 6 tane Alanya’daki büyük mahallemizdeki mahalle başkanlarını sizlere duyuracağız. Bunun dışında MHP olarak referandum sonrası çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Özellikle mahalleler noktasındaki çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Yine kırsal mahallerimizdeki toplantılarımızı devam ettireceğiz. Bizler MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in çizgisinde, vatan millet sevgisi ile bu ülke için her zaman sadık olacağımız, yeminimize bağlı kalmak şartıyla, bu ülke için yeminizin gereğini yerine getireceğiz. Çalışmalarımızda önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben anlayışı ile Türk milletinin menfaat ve çıkarlarını kendi şahsi menfaat ve çıkarlarımızdan her zaman önde tutarak, vatandaşımızla iç içe, her zaman ifade ettiğimiz gibi hakkın yolunda milletin yanında olmaya devam edecek MHP. Mazlumların sığınacağı ilk kapı olmaya MHP Alanya İlçe Teşkilatı devam edecek" dedi.
'ÜLKÜCÜ KADROLAR ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEK'
Mahalle başkanları atamalarıyla ilgili de konuşan Türkdoğan, "Burada bulunan ve MHP Mahalle başkanları olarak görevlendirdiğimiz mahalle başkanlarının isimlerini okuyorum. Türkler Mustafa Şahin, İncekum Ahmet Kandemir, Demirtaş Mustafa Demirel, Oba Mevlüt Benli, Avsallar Mevlüt Ay, Çıplaklı Ali Sezen Yeniden mahallerimizle alakalı bundan sonraki süreçte de yapılandırmamız devam edecek. MHP Alanya'nın 102 mahallesinde Başbuğ Alparslan Türkeş’in izinde, yolunda ve Lideri Devlet Bahçeli’nin emrinde ülkücü kadroları ile çalışmalarına devam edecek. Mahalle başkanlığına atanan tüm kardeşlerimizi tebrik ediyorum" diye konuştu. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 25.04.2017 22:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81