Kronik Prostatit İltihabında İlaçsız ve Ameliyatsız Yeni Nesil Tedavi

Kronik Prostatit İltihabında İlaçsız ve Ameliyatsız Yeni Nesil Tedavi

06 Mart 2018 Salı 20:24
Kronik Prostatit İltihabında İlaçsız ve Ameliyatsız Yeni Nesil Tedavi

Erkeklerde yaşanan ürolojik hastalıklarda, utanma, çekinme ve sorunun paylaşılamaması, hastanın hayatının dahada zorlaşmasına neden olur. Yapılması gereken, hastalıkla yüzleşmek ve eşinizle paylaşarak tedavinin kapısını aralamaktan geçer. Erkeklerin günlük yaşamlarının çok daha stresli geçiyor olması beraberinde birçok sağlık sorununu da oluşmasını tetikliyor. Erkeklerde prostatın ve prostatı çevreleyen dokunun enfeksiyöz hastalığı olarak tariflenen kronik prostatit, kronik pelvik ağrı sendromuna yol açan hastalıklardan biridir.  Tüm erkeklerde bulunan ve üreme için gerekli olan prostat bezi, vücudumuzdaki diğer her organ gibi iltihaplanabilir. Prostat iltihabı ya da bilimsel adıyla prostatit genellikle genç ve üreme çağındaki erkeklerde görülür.

Oldukça sık görülen kronik prostatitin belirtileri: Sık idrara çıkma, idrar yaparken hafif ağrı ve güçlük, azalmış idrar akımı, ani sıkışma hissi, makat veya bel bölgesinde hafif ağrı, ilişki sırasında makat ile penis arasında batıcı bir ağrı, sertleşmenin zayıflaması, ağrılı boşalma, menide kan görülmesidir. Ancak bu belirtilerin çok kendine özgü olmaması nedeniyle teşhisi zor hastalıklardan biridir.

Şok Dalga Tedavisi ile Kronik Prostatit Nasıl Tedavi Edilir?

Şok Dalga Tedavisi hasta tarafından hissedilmeyen yeni nesil tedavi yöntemiyle düşük enerjili akustik şok dalgaları uygulanarak yapılmaktadır. Seanslar 15 ile 20 dakika sürmekte ve seans başına 3000 atım yapılmaktadır. Her hasta için ayrı seans değerlendirmesi yapılarak uygun seans dönemine karar verilerek tedavi uygulanmasına başlanmaktadır. Güncel bilimsel çalışmaların ve tedavi uygulanan hastalar üzerinde yapılan çalışmalarla, prostat bölgesine uygulanan düşük yoğunluklu şok dalgası tedavisinin kronik prostatit hastalarında pelvik ağrının azaldığına ve işeme güçlüğünün düzeldiğine dair sonuçları görülmüştür.

Kronik Prostatit Tedavisi Asta Medikal Tedavi Merkezlerinde

Tedavinin ameliyatsız yapılıyor olması, ayakta tedaviyle hastanın günlük yaşamın akışının kesintiye uğramaması, hastanın diğer rahatsızlıklarından dolayı kullandığı ilaçlarla etkileşim olmaması ve tedavinin yan etkisiz, komşu organlara zarar vermeden uygulanması ile büyük büyük avantajlar sunuyor. Kronik Prostatit İltihabı Tedavisi için web sitesinden daha detaylı bilgi alabilir ve çağrı merkezi aracılığıyla size en yakın tedavi merkezinde randevu oluşturarak yeni nesil tedaviden sizde yararlanabilirsiniz. Müşteri temsilcileriyle yapacağınız görüşmeler tamamen hasta mahremiyeti çerçevesinde yüksek gizlilik protokolleriyle korunmaktadır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81