Kahvenin Sultanı ile Tanışın

Kahvenin Sultanı ile Tanışın

14 Mart 2019 Perşembe 15:44
Kahvenin Sultanı ile Tanışın

Kahve denildiği zaman akla eriyen kahveler geliyordu. Tarihi Adıyaman kahvesinin yeniden keşfedilmesi ile birlikte kahvenin adı değişti. Artık kahve denildiği zaman akla Adıyaman kahvesi geliyor. Bunun birçok nedeni var...

 Mükemmel Lezzet

 Kahvedeki yedi karışık bitki, kahveye mükemmel bir tat kazandırıyor. Tarihi özelliği ve vazgeçilmez lezzeti, turistlerin ilgisini çekiyor. Kokusunun etkileyiciliği ve içildiği zaman birkaç farklı tadın meydana gelmesi, bu ürüne olan ilgiyi artıyor. Turistlerin yeni tercihi haline gelen bu mükemmel lezzet, tarihten günümüze miras kalan özel bir lezzettir.

 Profesyonel kahve lezzetinin yeni adı olan , yedi karışık bitki özelliği ile tercih edilen bir lezzettir. Kültür mirasımızın bir parçası olan bu kahve ile kahve kültürünüz değişecek. Yüzyıllar boyu sultan ikramlarının baş tacı olan bu ürün, yeniden eski şaşalı günlerine geri döndü. Değişik kahve kültürü ile tanışmak istiyorsanız, tarihi özelliklere sahip bu lezzeti tadabilirsiniz.

 Vücudunuzu Dinçleştirir

 İçeriğindeki yedi karışık bitki sayesinde vücudunuz dinçleşir. Menengiç kalbe, sahlep akciğere ve üst solunum yollarına faydalıdır. Çikolata enerji verirken, krema tat verir. Harnup kemik sağlığı için birebirdir. Yemen kahvesi (Türk kahvesi) zihninizi açarken, damla sakızı ciğerleriniz için şifadır. Bütün bu bitkiler ile mükemmel bir lezzeti meydana getiriyor.

 Düzenli bir şekilde bu kahve içildiği zaman vücudunuzun dinçleştiğini fark edeceksiniz. Sürekli tüketildiği zaman vücutta belirgin bir şekilde iyileşme görülür. Özellikle hastaların halsizlik durumunu ortadan kaldırır.

 Kahvenin Unutulmaz Lezzeti

 Tarihi özelliği ile Osmanlının mirası olan Adıyaman kahvesi, Anadolu insanının beş asırlık kahve lezzeti haline gelmişti. Günümüzde bu lezzet yeniden fark edildi. Marketlerde ve özel kahve satan yerlerde bu ürüne olan ilgi arttı.

 Nefis kokusu, unutulmaz lezzeti ve mükemmel aromasıyla kahve anlayışını değiştirdi. Diğer kahveler krema veya süt ile içilirken, 7 çeşit bitki karışımıyla tüketiliyor. Bu yedi çeşit bitki, kahvenin içerisinde yedi çeşit tat meydana getiriyor. Kahveyi tadan kişiler ilk anda damla sakızı tadını alıyor.

 Kahve ile karışık damla sakızı tadının ardından diğer bitkilerin lezzetleri art arda geliyor. Misafirleriniz için sıra dışı bir ikram düşünüyorsanız bu kahveyi tercih edin.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81