İpek Halı Modelleri ve Fiyatları

İpek halı çeşitleri kaliteli malzemesi, farklı ürün seçenekleri ve yaşam mekanlarınıza değer katan modelleriyle en uygun fiyatlarda www.selvihome.com' da

İpek Halı Modelleri ve Fiyatları

İpek halı çeşitleri kaliteli malzemesi, farklı ürün seçenekleri ve yaşam mekanlarınıza değer katan modelleriyle en uygun fiyatlarda www.selvihome.com' da

11 Haziran 2018 Pazartesi 20:34
İpek Halı Modelleri ve Fiyatları

İpek Halı

İpek halı oldukça şık görünen ve kaliteli bir halıdır. İpek halı dekorasyonunuzda şıklık yaşamak istiyorsanız kullanabileceğiniz bir halıdır. Özellikle yumuşak yapısı sayesinde yumuşaklık hissini ayaklarınızda yaşayabileceğiniz bir halı türüdür. Evinizin tüm odalarında kullanabileceğiniz bu halılar sadece mutfak için kullanma uygun olamayabilir. Mutfakta kullanım için çok şık bir halı olması sebebiyle mutfakta kullanmanızı önerilmez. Çocuk odalarında oturma odalarında ve salonlarınızda gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz halılardır.

şıklığı yakalarken aynı zamanda da rahat bir kullanışı olan halılardır. Her halı seçiminde olduğu gibi ipek halı seçenekleri arasında tercihlerinizi yaparken kolay temizlenebilen ve alerjen maddeleri bünyesinde tutmayan bir yapıya sahip olmasına dikkat edilmesi gerekir.

İpek Halı Seçimi

Tüm halı seçimlerinde olduğu gibi ipek halılarda da kullanım kolaylığı ve kolay temizlenebilme özelliklerinin aranması gerekmektedir. Aynı zamanda halı seçimleri yaparken dikkat edeceğini başka nokta oda seçimidir. Halıların kullanacağı odaya göre halı seçimleri yapmanızda fayda olacaktır. Çünkü tüm modeller tüm odalar için uygun olmayabilir. Halı seçimi yapılırken aynı zamanda oda ölçülerine de dikkat edilmesi gerekir.

Küçük odalar için büyük ve gösterişli halılar tercih etmemelisiniz. Aksi taktirde karmaşaya ve boğucu bir hava yaratmış olursunuz. Küçük odalar için küçük boyutlardaki ipek halıları tercih edebilirsiniz. Dekorasyonunuza uygun renklerde ve tarzda olmasına özen göstermelisiniz. Modern ve spor bir tarzda dekorasyonunuz varsa spor tarda kare ya da modern çizgiler içeren ipek halıları tercih edebilirsiniz.

İpek Halı Modelleri

Tüm tarlara uygun ipek halı modelleri bulmak mümkündür. Yuvarlak halı modelleri daha çok spor tarzda döşenen bir ev için kullanılabildiği gibi küçük odalar için tercih edilen bir modeldir. Kare halı modelleri büyük odalara sahip evler için tercih edilebilmektedir. Fakat küçük odalar içinde yine kare halı tercih etmek isterseniz metrekare olarak küçük bir halı tercih etmenizde fayda olacaktır.

Dikdörtgen halılar koridor adı verilen odaların geçişi bölümündeki yerler için kullanılan ince uzun halı modelleridir. Yolluk adı verilen bu modellerde koridor ölçüleri doğrultusunda tercih edilebilir. Kaymaz özellikte olmasına dikkat edin çünkü koridorlar genellikle kaygan eminlerden oluştuğu için kaymaz ipek halı modellerini tercih ederseniz olası kazların oluşmasını engellemiş olursunuz.

İpek Halı Fiyatları

istenilen ölçülere ve meraklara göre değişiklik gösterebilir. İstediğiniz modeller farklı fiyatlandırmalar ile karşınıza çıkabilir. Modeller kadar halının dokunurken kullanılan malzemelerin kalitesinde fiyatı etkileyen unsurlardandır.

Bütçenize uygun ve zengin ipek halı modellerinin arasında seçim yapmak ve ürünleri incelemek için adresini ziyaret ederek ihtiyacınız olan tüm marka ve modellere ulaşabilirsiniz. Dilediğiniz model halılardan seçimlerini yaparak kapınıza kadar halınızın gelmesini sağlayabilirsiniz. Ürünler kaliteli olduğu için hiçbir sıkıntı yaşamadan güvenli alışveriş yapabilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81