İNGİLİZCE TERCÜME’NİN KULLANIM ALANLARI

İNGİLİZCE TERCÜME’NİN KULLANIM ALANLARI

16 Nisan 2018 Pazartesi 00:26
İNGİLİZCE TERCÜME’NİN KULLANIM ALANLARI

sadece ülkemizde değil dünya genelinde en çok kullanılan tercümeler arasında er almaktadır. Bunun en önemli sebebi ise İngilizcenin dünya genelinde insanların hayatında oldukça fazla kullanılması ve önemli bir yere sahip olmasıdır. Bakıldığı zaman 54 ülkede ana dil olarak İngilizce tercih edilmektedir. Hal böyle olurken ticaretten okul hayatına kadar tercih edilen yabancı dil İngilizcedir. Hali ile İngilizce dilinde çeviri sayısı çok fazla olmaktadır. Yapılan çevirilerin doğru ve eksiksiz olması ise ayrı bir önem taşımaktadır. Biz ana dili İngilizce olan tercüman ve editörlerle çalışmaktayız. Çalışma arkadaşlarımız aynı zaman farklı alanlarda uzman olan kişilerdir. www.imgetercume.com adresinden bizlere ulaşım sağlayabilirsiniz.

İNGİLİZCE TERCÜME KONUSUNDA YARARLANABİLECEĞİNİZ HİZMETLER

İngilizce tercüme yaptırmak ve aldığınız hizmetlerden memnun kalmak için www.imgetercume.com adresine girerek bizlere ulaşabilirsiniz. İngilizce dilinde yeminli tercüme, çapraz tercüme, tıbbi tercüme ve akademik tercüme başta olmak üzere birçok alanda tercüme ve tercüman hizmeti vermekteyiz. Çapraz tercümelerimiz arasında bulunan seçenekler şunlardır. İngilizce – İtalyanca, İngilizce – Fransızca, İngilizce – Almanca, İngilizce – Rusça, İngilizce – Portekizce, İngilizce – İspanyolca, İngilizce – Korece, İngilizce Korece başta olmak üzere daha 12 dilde çapraz çeviri yapmaktayız. İnternet sitemiz üzerinden daha fazla bilgi alabilirsiniz. Yaptıracağınız çeviriler için daha hızlı seçeneğini kullanıp zamandan kazanabilirsiniz. Çeviriler için çok uzun süreler beklemenize gerek yok.

İNGİLİZCE YEMİNLİ VE NOTERLİ TERCÜMELER EN ÇOK HENGİ ALANLARDA GEREKLİ OLUR?

İngilizce tercüme yapılırken tercümenin başından sonuna kadar editör kontrolü yapılmaktadır. İstenilen tercümeler arasında yeminli ve noter onaylı olanlar olabilmektedir. Bu durumlarda yeminli tercümanlarımız gerekli olan işlemleri yapmaktadır. En fazla yeminli ve noterli tercümelerin lazım olduğu bazı alanlar şunlardır.

  • Firmalar
  • Holdinglerde gerekli olan evraklarda
  • Şirketler
  • Kobiler
  • Hastaneler
  • Üniversite evraklarında
  • Sanayi kuruluşlarında
  • Şahıslarda

Biz kullanacağınız alan ne olur ise olsun sizin isteğinize göre hareket etmekteyiz. Her alanda uzman olan tercümanlarımız bulunmaktadır. Tercümanlarımızın sayısı oldukça fazladır. En hızlı tercüme hizmetlerinden yararlanabilmek için adresinden bizlere ulaşabilirsiniz. Ayrıca online hizmetimiz sayesinde istediğiniz her an tercüme hizmeti alabilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81