Faralya Balayı Otelleri, Mutlaka Yapılması Gerekenler

Faralya Balayı Otelleri, Mutlaka Yapılması Gerekenler

28 Mayıs 2018 Pazartesi 14:54
Faralya Balayı Otelleri, Mutlaka Yapılması Gerekenler

Mutluluğun Fethiye'deki adresi olan Otel, şehir hayatının stresinden kaçmak ve sakin bir tatil yapmak isteyen misafirlerini eksiksiz bir şekilde ağırlar. Bölgede bulunan oteller içinde en özel manzaraya sahip olan butik işletmede, huzuru ve mutluluğu arayanlar doğru adreste olduklarını kısa zaman içinde anlayabilirler.

1 Günlük Program

Otele yerleştikten sonra tatil planlarını yapan ziyaretçiler güne organik bir kahvaltı eşliğinde merhaba diyebilirler. Muhteşem bir manzara eşliğinde yapılacak ve doğal ürünlerden hazırlanan kahvaltının ardından Faralya Balayı Otelleri ve çevresi tanınabilir. Bunun için otelin bulunduğu bölgeden Kabak denen yere kadar yürünebilir. Bal ve ada çayı ile ünlü olan köylerden alış veriş yapılabilir. Gün batımını romantik bir yemek eşliğinde izlemek isteyenler tesisin balkonunda huzur veren manzaraya bir kez daha hayran kalabilirler.

Seaview Faralya Oda Seçenekleri

Otelde iki farklı oda seçeneği arasından tercih yapılabilir. Hillside Cabin ve Tepe Üstü olarak adlandırılan seçenekler ihtiyaca özel uygun fiyatlarla rezerve edilebilir. Tesis genelinde ücretsiz wi-fi, çamaşır servisi, restaurant ve park gibi imkanlardan yararlanılabilir. Her iki oda tipinde de çift kişilik yatak, duş, mini buzdolabı ve askı bulunur.

7/24 kesintisiz hizmet veren müşteri hattı üzerinden yetkili birime ulaşarak merak edilenler hakkında ilk ağızdan cevap alınabilir. Çevreye saygılı bir hizmet politikası benimsemiş olan otelde yapılan tüm servisler organik malzemelerle hazırlanır. Çevredeki doğal güzellikleri yakından tanımak ve bölgeye özel lezzetli seçeneklerin tadına bakmak misafirlerin tatil seçiminde doğru bir karar verdiklerinin de kanıtıdır.

Eşsiz Bir Atmosferde Çeşitlenen Lezzetler

Butik otel anlayışıyla kişiye özel servis seçeneklerine sahip olan otelde, unutulmayacak ve romantik bir tatil yaşanabilir. Tesis geneline hakim olan deniz manzarası eşliğinde kokteylini yudumlanan misafirler, sunulan ek hizmetlerle yılın yorgunluğunu üzerlerinden atarak yenilenebilirler.

Fethiye'de kaliteli tatilin adresi olan Seaview Faralya nde sunulan özel hizmetler, kaliteli vakit geçirmek için bölgeyi tercih edenlere unutamayacakları anlar yaşamaları için verilir. Talebe uygun planlanan masajdan vücudunu şaşırtmak isteyenlere özel içeriklerle hazırlanan detoksa, doğa sporlarından havalimanı otel transferine kadar her şeyin önceden planlanacağı bir tatille sevdiklerini ve kendilerini şımartmak isteyenler verdikleri kararla gurur duyabilirler.

Ülkemizin gizli cenneti olan Fethiye'de doğal güzellikleriyle göz dolduran Balayı Otelleri Faralya, yılın 365 günü ziyaretçilerini ağırlarken Seaview Otel, sahip olduğu eşsiz konumla, hayatına tatille yön vermek isteyen ve yoğun şehir temposundan sıkılmış görünen kişiler için en doğru seçimdir. Kelebekler Vadisi ve 12 Adaları keşfederek seyahat tamamlanırken otel odasından son kez manzaraya bakanlar gelecek hayallerini yeniden yazabilirler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81