Casus Uygulamalarla Sevdiklerinizi Korumada 3 Yeni ve Basit Çözüm

Casus Uygulamalarla Sevdiklerinizi Korumada 3 Yeni ve Basit Çözüm

13 Haziran 2018 Çarşamba 21:59
Casus Uygulamalarla Sevdiklerinizi Korumada 3 Yeni ve Basit Çözüm

Günümüzde dünya kimileri için öyle olmasa da eğlence sayılan yalanlar ve hilelerle dolu. Bu yalanlar ve hileler birçok insanı eğlendirirken diğer taraftan başkalarını da incitebiliyor.

Teknolojideki hızlı değişim sayesinde insanlar, değer verdikleri çocuklarını, ailelerini, arkadaşlarını ve eşlerini izleyebiliyor veya gözetim altında tutabiliyor.

Takip edeceğiniz hedef kişiyi izlemenin pek çok yöntemi var ama bu noktada bakıldığında en iyi ve etkin yöntem, casus uygulamalar kullanmak.

Değerlendirmelerde en iyi seçilen casus uygulamalardan bazılarını sizin için bir araya getirdik.

# 1 MobiStealth

Kullanım kolaylığı ile daha önceki tüm önemli bilgileri alabilmenize yardımcı oluyor. Adının da işaret ettiği gibi bu uygulama için gizlilik çok önemli, bunu da cihaz sahibinin haberi olmadan etkili bir şekilde takip edilebilmesine imkan sunarak sağlıyor.

Öyle ki takip edilen tüm verilere ait detaylı bilgileri çevrimiçi olarak bir hesap aracılığıyla kullanıcılarına sağlıyor. Bir hesap oluşturmak suretiyle giriş yaptıktan sonra takip etmek istediğiniz bilgileri almaya hemen başlayabilirsiniz.

MobiStealth casusluk uygulamasının sağladığı faydalardan birkaçı: tamamen kendini gizler, kolay kullanıma sahip, çağrı kayıtları, Skype, WhatsApp, SMS, IM uygulamaları ve daha birçok özellik de dahil olmak üzere çeşitli verileri kontrol edebilir.

Bununla birlikte diğer casusluk uygulama ve yazılımlarında bulunabilecek gelişmiş pek çok özellikten yoksun olması en büyük dezavantajıdır.

# 2 mSpy

mSpy en gelişmiş özelliklere sahip başında gelir. Hedefledikleri kişileri gözetimleri altında tutmak isteyen işverenlerin, eşlerin ve anne babaların ilk tercihidir. mSpy genişletilebilir pencereleri, iOS ve Android desteği gibi hizmetleri ile kullanıcı dostu ve müşteri odaklı bir anlayışa sahip.

Bu uygulamayla arama süresini, arayan kişileri, tarih ve saat bilgisini de kapsayacak şekilde an be an ayrıntılı bir şekilde arama geçmişini izleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra Snapchat, Viber, Facebook ve WhatsApp gibi mesajlaşma araçlarında yapılan paylaşımlara erişebilirsiniz.

Gelişmiş tuş vuruşu kaydetme özelliği ile mSpy, hedef cihazla birlikte bireysel şifreleri, kısa mesajları ve e-postaları görüntülemenize imkan sunar. Aynı anda coğrafi çevreleme imkanı da sağlar. Bu özellik ile yasaklı ve izinli bölgeler belirleyebilir, bu bölgelerden birine girildiği takdirde uyarı mesajı gönderebilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81