Azar Görüntülü Sohbet

Azar Görüntülü Sohbet

13 Temmuz 2018 Cuma 20:22
Azar Görüntülü Sohbet

Günümüzde dijital dünyanın gelişmesi ile artan iletişim ağında önemli bir yer tutan Azar 30 milyonu geçkin kullanıcısı ile bu alanda kendi ispatlamış görüntülü sohbet uygulamalarından birisidir.  Bu uygulama ile kullanıcılar dünyanın farklı yerlerindeki kişilerle rahatlıkla iletişim kurabiliyor. Azar’ı kullanan ülke sayısı 190’ın üzerinde bulunurken, indirilme sayısı 100 milyonu geçkindir. Bugüne kadar Azar üzerinden 36 milyar gibi bir eşleşme rakamına ulaşılmıştır.

Azar uygulamasının bir diğer dikkat çekici özelliği Google Play ve Apple Store uygulamalarını kullanan 130 ülkenin indirilme sayılarından ön planda yer almasıdır. Azar sahip olduğu özelliklerle kullanıcılarına artı görüntülü sohbet imkanları sunmaktadır. Bunlardan birisi de metin ve sesli çeviridir. Bununla dünyadaki herhangi birisiyle görüşürken dil sorunu yaşamayacaksınız.  Diğer avantajlı özellikleri ise şunlardır;

  • Azar’da gördüğünüz herkesi arkadaş listesine ekleyebilmektesiniz,
  • Milyonlarca kullanıcı ile sizleri hızlı bir eşleşme ile buluşturmaktadır,
  • Cinsiyet ve bölge seçimi sayesinde size uygun kullanıcıyı rahat bir şekilde bulabilmektesiniz,
  • İlgi alanları seçeneği sayesinde ruh ikinizi kısa bir araştırmadan sonra bulabilmeniz mümkün,
  • Apple Store ve Google Play uygulama mağazalarından Azar’ı ücretsiz bir şekilde indirebilirisiniz,
  • Uygulamada bulunan video efektleri sayesinde kostüm ve çıkartmaları kullanabilecek ve sohbetlerinizi eğlenceli bir hale getirebileceksiniz,
  • Azar’daki gece modu eklentisi sayesinde akşamları gözünüzü yormadan uygulama da rahat bir şekilde vakit geçirebilinirsiniz,
  • Arkadaş engelleme seçeneği istemediğiniz kişileri engelleyebilir ve size ulaşmalarının önüne geçebilirsiniz,
  • , Instgram ile entegre olma özelliği ile platformda paylaştığınız fotoğrafları uygulamada da paylaşabilirsiniz.

Uygulamayı İndirmek ve Üye Olmak

Bu kadar özelliğe sahip ve avantajları olan bu uygulama nasıl indirilir? Telefonunuzda bulunan  Google Play veya  App Store uygulama marketlerinden Azar’ı ücretsiz bir şekilde rahatlıkla  indirebilirsiniz. Android ve İOS cihazlarda sorunsuz çalışan uygulamaya üyeliğinizi 1-2 dakika gibi bir sürede gerçekleştiriliyorsunuz.

Facebook ve Gmail hesaplarınızla da isterseniz üye olabilirsiniz. Telefonunuzda kaplayacağı 57.13 MB’lık boyut ile de mobil cihazınızın hafızasında çok fazla yer kaplamakyacaktır. Milyonlarca kişinin indirip kullandığı ve değerlendirme de bulunduğu Azar 5 üzerinden 4.2’lik puanı ile yüksek puan ortalamasında yer almaktadır. Uygulamanın ayrıca azar-web.com platformu üzerinden web sürümü de bulunmaktadır.

Uygulamanın Kullanımı ve Premium Özellikleri

Azar uygulamasında görüntülü sohbet yapacağınız cinsiyet tercihi olarak size kadın-erkek-her ikisi olmak üzere üç seçenek sunuluyor. Bunun yanında 29 farklı bölgeden herhangi bir bölge seçiminde bulunabiliyorsunuz. Bunları seçtikten sonra yeni kişileri tanımaya başlamak için keşfet sekmesine basmanız gerekir.

Video sohbetin başlaması için ise ekranı sola kaydırmanız yeterli olacaktır. Saniyeler içinde karşınıza dünyanın dört bir yanında yeni arkadaşlarınızın profilleri çıkacaktır. Beğendiğiniz kişileri arkadaş listenize ekleyebilir ve onlarla iletişime geçebilirsiniz. Cinsiyet ve bölge özelliğinin kullanımı için Premium özelliğinizin aktif olması gerekmektedir. Bunun için değerli taşlar toplayıp ya da satın almalısınız.

Değerli Taşlar ve 10 Numara

Değerli Taşlar’ı satın almak için keşfet sekmesine bastıktan sonra oradaki ismine tıklamanız yeterli olacaktır. Arkadaş ekleme ve ekstra görüntülü sohbetleri kullanabilmeniz için önemli olan değerli taşlara para ödeyerek ya da iki seçenek ile sahip olabilirsiniz. Birincisi uygunsuz içerik gönderen kullanıcıları şikayet etme,  ikincisi kullanıcıların birbirlerine verdiği 10 numaralar sayesindedir.

Azar VIP Üyelikleri ile de artı imkanlara kavuşabilmektesiniz. Bununla;  eşsiz konum, sınırsız bölge tercihi, kullanıcı adı değiştirme, arka kamera kullanımı, VIP rozeti(fotoğrafların üzerinde bulunur) reklamları kaldırma imkanlarına kavuşabilirsiniz.

Uygulamayla ilgili detaylı bilgiye Azar görüntülü sohbet videosundan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81