Anneler Gününe Özel Hediye Önerileri

Anneler Gününe Özel Hediye Önerileri

18 Nisan 2018 Çarşamba 20:30
Anneler Gününe Özel Hediye Önerileri

  Bize olan sevgisi asla bitmeyen, gün geçtikçe; zaman ilerledikçe bize daha çok umut veren tek kişi hiç şüphesiz annelerimizdir. Bizde çocuklar olarak, annelerimizin bütün emeklerine teşekkür etmek, bir gün dahi olsa "sen otur her şey bizde" diyerek yüklerini hafifletmek adına Mayın ayının ikinci haftası olan 13 Mayıs tarihini biricik annelerimize armağan ediyoruz...

  Bu günde annelerin haberi olmadan erken kalkıp kahvaltı hazırlarız, belki ailecek dışarıda kahvaltı yapıp baharın da anneler gününün de tadını doyasıya çıkarırız... Gün içerisinde annemizin işlerini hafifletmeye çalışırız ki bunu zaten tüm yıl boyunca yapıyoruz ancak özellikle bu günde biraz özen göstermeliyiz. Sonuçta, başta kadınlar olmak üzere herkes kendini özel hissetmeyi sever. Bir de anneler gününde, annenizin kendisini özel hissetmesini düşünün ne kadar harika değil mi!

Hazır, anneler gününde annenizin kendisini özel hissetmesinden bahsettik; hediyelerde de aynı frekansı yakalamanın önemine de değinelim...

 

   Bu kategoride değerlendirebileceğiniz anneler gününe özel hediyeler aslında çok büyük araştırma gerektirmiyor. Çünkü hediyerengi, özellikle başlığı altında birbirinden özel hediyelere yer veriyor!


Kadına hediye alırken dikkat ettiğimiz noktaların aynılarını annemize uyarlıyoruz her şeyden önce... "Ne ister, neyi en çok kullanır, ne almak onu mutlu eder" gibi siz olsaydınız diye düşünüp cevaplandıracağınız soruların karşılığı olan hediyelerin hepsinde bu günün anneler günü olduğunu unutmayın. Yani bu demektir ki; hediyenizde anneler gününü anlatan bir detay olacak.

Hani resim derslerinde hep "yeni bir yere gittiniz ve orayı hiç görmemiş birine anlatacaksınız, nasıl bir resim çizersiniz?" Sorusu sorulur ya siz de tıpkı onun gibi hediyenin anneler gününde alındığını belli edecek anneler gününe özel hediyeler olmasına dikkat etmelisiniz.

Bu bir zorunluluk değil ancak annenizin gününü kutlamak için harika bir seçenek...

Anneye özel hediye fikirleri arasında günlük kullanılabilecek alternatifler olan kupa bardaklar, defterler ya da aynaları düşünebilirsiniz ancak çok daha özel olan tasarımlardan bahsetmek isteriz... Tasarım biblolar, anneye özel tasarım plaketler, ve çerçeveleri annenizi çok mutlu edecek anneye özel hediye alternatiflerimizin önde gelenleri. Hatta bir detay daha verelim, hediyelerinizin üzerine not ya da annenizin adını yazdırarak hediyeyi çok daha özel hale getirmek mümkün!

 Anneler gününe özel hediyeler arasında verdiğimiz örneklerin haricinde daha renkli daha farklı alternatifler arayanlar için ise retro, vintage tasarım ürünler; nostaljik tasarımlar yer alıyor.

Son olarak, anneye özel hediye alırken yalnızca anneler gününe özel olsun diyor ve kolye almak istiyorsanız, isim yazılı ya da "annem" yazılı kolye tasarımlarının yanı sıra anne figürlü seçeneklere mutlaka şans ve öncelik vermelisiniz...

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81