Side Adrenalin Turları

Side Adrenalin Turları

30 Mayıs 2017 Salı 12:54
Side Adrenalin Turları

Gittiği tatil bölgesinde heyecanlı bir şekilde zaman geçirmek isteyen insanların büyük bir kısmı bunun için o bölgede onlara sunulmakta olan turları inceleyerek bunlar arasından seçimlerini yapmaya özen gösteriyorlar. . ise onların bu konudaki isteklerini en iyi şekilde yerine getirmeleri adına büyük bir özenle hazırlanmaktadır. Böyle olunca insanların yapacakları tek şey kendi isteklerini en iyi şekilde yerine getirebilecek tarzdaki turlar arasından seçim yapmak olacak.



Side Sapadere Kanyon Turu



Side’ye gelen insanların büyük bir kısmı burada yalnızca Manavgat’a gidebileceklerini düşünüyorlar. Lakin Side Sapadere kanyon turu onların bu konudaki fikirlerini değiştiriyor. Tüm gün süren bu turda insanlara yalnızca mükemmel bir manzara sunulmuyor. Aynı zamanda tura katılan kişiler Toros Dağları içerisinde oldukça güzel bir şekilde zamanlarını geçirebiliyorlar. Buradaki vahşi yaşam izlenebilirken aynı zamanda Sapandere’de yer alan ufak şelalelerde verilecek yüzme molalarında dinlenmiş olacaklar.



Side Rafting Turu



Söz konusu adrenalin turları olduğu zaman insanların akıllarına ilk olarak gelen turlardan bir tanesi olan turana katılacak olan kişiler 15 km parkurda oldukça zorlu bölümleri deneyimli rehberler ile geçiyorlar. Köprülü Kanyon Ulusal Parkı’nda yapılacak olan rafting turunda insanlar Antik Roma köprülerinin bulunduğu yerlerden geçerek burada yer alan doğal yaşamı görüntülerken aynı zamanda nehirdeki buz gibi sularda yüzüp kayalar üzerinden atlayış yapabileceklerdir.



Side Jeep Safari & Rafting 2 Tur



Burada geçirdiği zaman daha öncesinde olmadığı kadar heyecanlı bir şekilde geçirmek isteyen insanların büyük bir kısmı, Side jeep safari & rafting 2 tur ile beraber bu isteklerine kolaylıkla erişmiş oluyorlar. 8 saat sürmekte olan bu turda insanlar bir taraftan jeepler ile Toros Dağları’na giderek burada bulunan doğal yaşamı inceleme imkanına erişirken bir taraftan ise Köprülü Kanyon’da daha öncesinde olmadığı kadar güzel manzarayı inceleme imkanına sahip olacaktır. Konusunda deneyimli olan rehberler eşliğinde yapılacak olan turlar esnasında verilecek olan molalarda tura katılacak olan kişiler akıllarında yer edebilecek olan soruların hepsinin cevabını da oldukça eğlenceli şekilde almış olacaklardır.

Son Güncelleme: 31.05.2017 12:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81