Pratik Evler Sayesinde Artık Bir Yere Bağlanıp Kalmak Yok…

Prefabrik evler metrekaresine göre 1 hafta ya da 1 ay gibi kısa sürelerde hazır edilebilen oldukça sağlam yapı grubundandır. Dilerseniz sizlerde bu mucizevi yapılardan yazlıklarınızda, kışlıklarınızda ya da iş sahanızda faydalanabilirsiniz.

Pratik Evler Sayesinde Artık Bir Yere Bağlanıp Kalmak Yok…

Prefabrik evler metrekaresine göre 1 hafta ya da 1 ay gibi kısa sürelerde hazır edilebilen oldukça sağlam yapı grubundandır. Dilerseniz sizlerde bu mucizevi yapılardan yazlıklarınızda, kışlıklarınızda ya da iş sahanızda faydalanabilirsiniz.

30 Aralık 2016 Cuma 14:29
Pratik Evler Sayesinde Artık Bir Yere Bağlanıp Kalmak Yok…
Prefabrik Ev Fiyatları Ne Kadar?

hesaplarken evin metre karesine göre fiyat verilir. Ortalama bir prefabrik ev fiyatı 20 bin liradan başlar 100 bin tl’ye kadar çıkabilir.

 

Prefabrik binalar ya da evler şık, lüks aynı zamanda da sağlam ve güçlü yalıtıma sahip olan yapılardandır. Firmamızsa bu konuda uzun süredir hizmet veren platformlardan biri olarak gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında prefabrik ev inşa etmektedir. Bu konuda geniş bir çalışma sahasına sahip olan firmamız, gelişmiş teknolojilerle üretilmiş olan ürünlerimiz sayesinde dinamik ve en güzel tasarımlardaki prefabrik evleri ortaya çıkarmaktadır. Dileyen müşterilerimize tek katlı veya dileyen müşterilere çift katlı olmaz üzere en dekoratif şekilde dizayn edilmiş olan konforlu prefabrikleri üretiyoruz.

Günden güne dünyada gelişerek yayılan konteyner sistemleri ülkemizde en kaliteli standartlarda üretilerek prefabrik ev şeklinde can buluyor. Gelinen son teknolojilerle üretilen bu sistemlerde 6 cmlik sandviç panel duvarlar, 11 cm lik sandviç çatı panelleri, elektrostatik boyalı ve galvanizli yapıların vidalı sistemleriyle son derece güçlü bina tasarımları oluşturmakta. İzolasyon konusunda sandviç panelli çatı sistemleri ve güçlü duvar panelleri hem ses, hem de ısı konusunda üstün bir koruma sağlıyor.

Prefabrik evlerin her ne kadar dış görünüşü önemli olsa da fiyatları bir o kadar da önemlidir. evin metre karesine göre değişmektedir.





Son teknolojilerle üretilmiş olan Sandviç Panellerin Avantajları:

1 – Isı ve ses izolasyonu sandviç paneller sayesinde elde edilmektedir

2 – Üst – alt saç kullanımı çatı ve duvar panellerinin hepsinde söz konusudur

3 – 11 cm lik çatı performansı ve 6 cm lik duvar kalınlığı sayesinde üstün izolasyon kabiliyeti

4 – gizli taşıyıcı özellikleri

5 – Monte – demonte kabiliyeti oluşabilmesi açısından cıvata kullanımına yönelik kaynaksız vida sistemleri

6 – Hızlı demonte ve anında kurulum avantajı

7 – Şartlara karşı dayanıklı galvanizli paslanmaz çelik kaplamalar ve elektrostatik boya

8 –Arzuya göre sıva altı ya da üzeri elektrik tesisatı

9 – Çift cam ve PVC cam çerçeve sistemleri





 

Prefabrikler en güzel tek katlı evlerden, çift katlı dublekslere ya da toplu konut projelerine kadar işlevseldir. Konteyner alanında da wc den, labaratuara, askeri tesislerden, görüntüleme merkezlerine, yatakhane binalarından, eğitim binalarına veya hastanelerden belediye, kamu, yatakhane gibi her türlü mecralarda da kullanıma uygun yapılardandır.

Prefabrik evler sizi bir yere bağlı kalmaktan kurtaran yapılardandır da aynı zamanda. Örneğin bu konuda emekliliğinde güzel bir sahil kasabasında yaşamanın hayalini kuran kişiler  için biçilmiş kaftandır prefabrikler. Bu günden oldukça ekonomik fiyatlara aldığınız prefabrik evinizi 1 ay gibi kısa bir sürede inşa edebilir ve aynı evi ilerde emekli olduğunuzda dilediğiniz yerde de kullanabilirsiniz. Kısacası göç edeceğiniz zaman prefabrik evlerinizi de valizinizi toplar gibi dilediğiniz şehirlere kadar götürebilirsiniz. Aynı zamanda deprem korkusu yaşayan insanlar içinde prefabrikler oldukça büyük rahatlık ve psikolojik ferahlık sağlayacaktır. Tek katlı sağlam ve ferah olmalarından dolayı prefabrikler çok katlı betonarmeler kadar depremde yıkılma riski taşımaz.

(Advertorial-Reklam)



Son Güncelleme: 31.12.2016 14:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81