Mustela ile Bebeğinizin Cildi Güvende!

Mustela ile Bebeğinizin Cildi Güvende!

07 Şubat 2017 Salı 12:10
Mustela ile Bebeğinizin Cildi Güvende!

Mustela ürünleri sağlık profesyonelleri ile birlikte bebeğinizin hassas cildi için özel olarak geliştirilmiştir. Formüllerinde bebeğinizin cildi kadar doğal kökenli içeriklere yer vermiştir.  Bebek cildinin ihtiyaçlarını düşünerek ürün yelpazesini geliştiren hamile kadın ve yeni annelerin cildine uygun bakım ürünleri de sizlere sunmaktadır. Anne ve bebek cildinize zarar verebilecek paraben, phenoxyethanol, phthalate ve  alkol gibi zararlı maddelerin ürünlerinin içeriğinde bulundurmamaktadır.

Bebeğinizin cildini korumak ve bakım ihtiyaçlarını gidermek için Avokado Perseose ile zenginleştirilmiş formülü ve patentli biyomimetik içeriğini geliştirmiştir. Sizde bebeğiniz için Mustela ürünlerini güvenle tercih edebilirsiniz.



Mutlu Bebeklerin Keyifli Banyoları!

Yeni doğanlar ve doğumdan itibaren tüm bebekler için kullanıma uygun Mustela Dermo Cleansing sabun içermeyen özel formülü ile bebeğinizin saç ve vücudunu nazikçe temizliyor. İçeriğindeki Hindistan cevizi özü suyun kurutucu etkisine karşı bebeğinizin cildini korurken vitamin içeren formülasyonu bebeğinizin cildini yumuşatarak nem seviyesini dengelemeye yardımcı olur. Göz yakmayan özel formülü ile bebeğinizin keyifli banyo yapmasını sağlar.

Bebeğinizin Islak vücuduna ve saçlı derisine köpürterek uygulayınız. Bol su ile durulayınız. Her gün kullanıma uygundur. Yumuşak yapısı bebeğinizin rahatlamasına ve hafiflemesine yardımcı olur.



Mustela Massage Oil İle Bebeğinizi Rahatlatın!

Doğumdan itibaren masaj bebeğinizin rahatlamasını ve dinlenmesine yardımcı olan en önemli unsurlardan biridir. Mustela Massage Oil zengin ve ipeksi formülü sayesinde bebeğinizin cildini nemlendirerek rahatlamasına yardımcı olur. İçeriğindeki avokado yağı cildi çevresel faktörlere karşı korur ve cildin nem seviyesini dengeler. Hoş kokusu bebeğinizi sakinleştirerek rahat bir uykuya dalmasını sağlar. Özellikle duştan sonra bebeğinizin cildine uygulayınız.

Siz de Mustela’nın tüm ürünlerini Türkiye’nin En Büyük Kozmetik butiği Kozmela.com ‘dan inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz. Kozmela.com’un sunduğu hizmet kalitesi sayesinde güzellik uzmanlarımızla iletişime geçerek bebeğinizin cildi hakkında bilgi edinebilir ve bebeğinizin cildine en doğru ürün seçimi konusunda destek alabilirsiniz.Kozmela, aynı gün kargo avantajı sayesinde hızlı ve güvenli alışveriş imkanı sunmaktadır.

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 08.02.2017 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81