Magic Bag İle Eviniz Sırtınızda!

Magic Bag İle Eviniz Sırtınızda!

23 Ekim 2017 Pazartesi 19:27
Magic Bag İle Eviniz Sırtınızda!

Eğer bavullar dolusu eşya ile seyahat etmekten nefret ediyor ancak eşyalarınızın tümünü alacak kadar da büyük bir sırt çantası bulamıyor iseniz o halde nın tam sizlere göre olduğunu söyleyebiliriz. Özelliklerine ayrıntılı bir şekilde değineceğimiz bu çantanın içerisine birçok eşya konulabilmesine rağmen görüntüsünün halen kibar olması da son derece önemli bir avantaj olarak sayılmalıdır. Ancak çantanın avantajları elbette ki bunlarla sınırlı değildir. Bu kapsamda bilmeniz gereken özellikleri aşağıda sizler için sıraladık.



Terletmez Islatmaz Sırt Çantası

Özellikle dağ gezintilerine ya da spora gidiyor iseniz güneşin kavurucu sıcağının yanı sıra bir de çantanın sizlere uyguladığı sıcaklık çekilmeyecek bir hal alabilmektedir. İşte bunun farkında olan Magic Bag tasarımcıları çantanın terletmemesi için özel malzemeler kullanmışlardır. Bu sayede sizlere ekstra yük teşkil etmeyecek olan bu çantaların varlığı ile yokluğu dahi fark edilmeyecektir.

Bir diğer önemli özellik ise çantanın su geçirmemesidir. Bu sayede her türlü doğa şartı altında çantanız ile güvenli bir şekilde gezi yapabilirsiniz. öyle ki sırılsıklam ıslandıktan sonra çantanın içerisinden kuru giysilerinizi çıkarmak da sizlere son derece mutluluk verecektir.

Tüm bu özelliklerin yanı sıra çantanın yırtılmaz özelliğinin de olduğunu belirtelim. Bu sayede en ufak darbelerden büyük darbelere kadar büyük bir dayanıklılık gösteren çanta sayesinde doğa ortamları sizleri beklemektedir diyebiliriz.  Michael brandon çanta için sayfasına göz atabilirsiniz.



Güvenlik Tedbirleri

Bu çanta ile hem can hem de mal güvenliğiniz koruma altına alınmaktadır. Öyle ki üretilmiş gizli bölmeler sayesinde değerli eşyalarınıza bir tek siz erişebilirsiniz. Bu da yankesicilere karşı son derece önemli bir tedbir olmaktadır. Bu durum mal güvenliğinizi sağlarken bir de can güvenliğinizi sağlayan tedbirler bulunmaktadır. öyle ki bu çantanın ön kısmında 4 farklı noktada yer alan reflektör noktalar sayesinden karanlıkta üzerinize doğru gelen araçlar sizi fark edeceklerdir. Bu sayede size çarpmalarının önüne geçmiş olacaksınız. Özellikle bisiklet kullanırken bu durumun son derece faydalı olacağını ifade edebiliriz.



Şık Kombin Oluşturma

Sizler de bu Magic Bag çanta tasarımları ile birlikte son derece şık kombinler oluşturabileceksiniz. Öyle ki birbirinden farklı renkler sayesinde sevdiklerinize de bu çantalardan alabilir ve bu sayede bir takım oluşturabilirsiniz. Üstelik ailecek gideceğiniz seyahatlerde bu çantalarınızı kullanmanız sizleri daha da şık gösterecektir ve aile olduğunuz belli olacaktır.

Tüm bunların ötesinde çantanın her türlü ortamda kullanılabiliyor olması da şahane bir özelliktir. Gerektiğinde resmi işlerinizde gerektiğinde ise günlük işlerinizde kullanmaya elverişli olan bu çanta sayesinde her ortama uyum sağlayabileceksiniz. Ayrıca bu çantayı aldıktan sonra laptop çantası veya spor çanta gibi ürünlere de ihtiyacınız kalmayacaktır. oldukça uygun fiyat ile sunulan bu ürünü tüm bu sebeplerden ötürü biran evvel sipariş etmeniz sizlerin faydasına olacaktır.

Son Güncelleme: 24.10.2017 19:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81