Kars Hayvan Pazarı

Kars Hayvan Pazarı

01 Aralık 2017 Cuma 15:03
Kars Hayvan Pazarı

Yeni düzenlemelerle birlikte, hayvancılık için her şehirde belli bölgeler tespit edilmiştir. Büyük baş ve küçükbaş hayvanlarının taşınması çok zordur. Bu nedenle, belli noktalardaki pazarlarda alınıp satılması uygundur. Bu konuda en güzel örnek seçeneğidir. Bu pazarda, inek, koyun, keçi, dana, düve ve kümes hayvanı almak isteyenler gelerek, kolaylıkla istediğiniz hayvanı alabilirsiniz. Satmak isteyenler de, uygun bölümlerde hayvanını satabilir. Türkiye’nin en kapsamlı hayvan pazarı ünvanıyla, bütün ülkeye büyük ve küçükbaş hayvan transferi gerçekleştiriyoruz.

 

 Kurbanda Çok Kalabalıktır

 

            Tüm Türkiye’de bütün hayvan pazarlarının çok kalabalık olduğu zaman olan Kurban Bayramı sezonunda, Kars hayvan pazarı, muazzam kalabalıktır. Buradan toptan küçük ve büyük baş hayvanlar, kamyonlarla Türkiye’ye dağılır. Özellikle İstanbul’da Kurban Bayramı zamanında, Kars’tan çok hayvan gitmektedir. kategorisinde, sezonluk fiyat değişiklikleri meydana gelmektedir. Çocuğunuz olduğunda, inancımız gereği kesilen akika kurbanlarını, bir şey için özel olarak adanan kurbanları, düğün ve benzeri organizasyonlar için gerekli olan et hayvanları, bu pazarda bulunmaktadır. Süt üreticilerine özel süt inekleri de bulunmaktadır. Kümeste beslenen kanatlı hayvanları, et için ve yumurta için alanlar da buraya uğramaktadır.


 

 Prosedüre Uygun

 

            Hayvancılık kategorisinde çıkarılan bütün kurallara uyan bu pazarda, belli bir düzen vardır. Küçük ve büyük baş hayvanları taşımak için, kamyon ve kamyonet gibi araçlar da hazır bekliyor. Ülkemizin bütün şehirlerine, istediğiniz bütün küçük ve büyük baş hayvanı, kolaylıkla nakledilmektedir. Süt imalatçıları, kasaplar, sucuk sektöründe hizmet verenler, salam ve sosis imalatçıları, et restoranların ve toplu yemek veren firmalar, canlı hayvan alacakları zaman, Kars hayvan pazarına uğramaktadır. Alıcıyı ve satıcıyı buluşturan bu pazarda, kümes hayvanları, büyükbaş hayvanlar ve küçükbaş hayvanları, Kars hayvan fiyatları kategorisinde, uygun fiyata bulabilirsiniz. Belediye tarafından düzenli olarak kontrol edildiğinden, hastalık gibi konularda problem çıkmamaktadır. Hayvanların sağlık kontrolleri zorunludur. Bu nedenle, güven içerisinde, büyük ve küçük hayvan tercihini yapabilirsiniz. En kalabalık zaman ise Kurban Bayramı sezonudur. Bu sezonda, kamyonlar sürekli olarak, ülkemizin çeşitli yerlerine kurbanlık hayvan taşır. Et ve süt ürünleri ile ilgilenen firmalarda, bu pazara uğramaktadır.

Son Güncelleme: 02.12.2017 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81