İstanbul'un yükselen yıldızı Ümraniye'deki konut projeleri

İstanbul'un yükselen yıldızı Ümraniye'deki konut projeleri

22 Eylül 2017 Cuma 19:15
İstanbul'un yükselen yıldızı Ümraniye'deki konut projeleri

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan ve özellikle Finans Merkezi'ne olan yakınlığıyla yükselen bir değer haline gelen Ümraniye'de, konut ve ofis yatırımları her geçen gün bölgeyi daha çağdaş ve kentli bir görünüme kavuşturuyor. Ümraniye konut projeleri kapsamında Avrupa Konutları Yamanevler Projesi, Sinpaş Gökorman Projesi, Beyce Konakları Ümraniye ön plana çıkmaktadır.

Ana arterlere ve tüm ulaşım akslarına yakınlığıyla dikkat çeken ve İstanbul'un Anadolu Yakası'da iş hayatının merkezi olan Ümraniye, inşaatı tamamlanmış, inşaat halinde olan ve gelecek dönemde inşaa edilecek onlarca projesiyle şehrin önemli merkezlerinden birisi konumuna gelme yolunda adımlar atıyor.



İstanbul'un Anadolu Yakası'nın en kalabalık ilçesi olan Ümraniye'ye yapılan yatırımlar sonucu, bölge emlak değeri olarak da kendisini katlamış duruma geldi. Özellikle yapımı kısa süre içerisinde tamamlanacak olan metro istasyonu sayesinde Ümraniye'nin, var olan değerine değer katıp, gelecek yıllarda şu anki satış fiyatlarının üstüne çıkması bekleniyor. yoğun ilgi ile hayata geçmeye devam ediyor.



Örnegin, Ümraniye Yamanevler’de 11 blokta 1.672 konut, 2 ofis bloğu ve 38 ticari ünitenin yer aldığı . Geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldığı Avrupa Konutları Yamanevler’de dairelerin büyüklükleri 75 metrekare ile 248 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Anadolu Yakası'nın hem finans merkezi hem de yapılanmasıyla yükselen bir değeri olan Ümraniye'de yapımı tamamlanmış ve proje halindeki bazı konut projeleri:



Avrupa Konutları Yamanevler Projesi

Sinpaş Gökorman Projesi

Beyce Konakları Ümraniye

Dekon Luna Ümraniye Projesi

Arya Rezidans

Enplaza İstanbul Finans Merkezi

Aze Tower


Merosa İnternational Tower Ümraniye

Bilim Tower

İVA Caspian Modern

OneBlock Ümraniye

Canan Residence

Odak 2049

Emporio İstanbul

Antmono Ümraniye Projesi

Sur Yapı Exen

Casa Towers

Cuento İstanbul Projesi

Finans Evleri Projesi

Kule Rams

Quant Residance

Relux RSO 50 Tepeüstü

Son Güncelleme: 23.09.2017 19:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81