UFS, yeni sezonda da turizmcilerin yanında

Yeni sezon öncesinde beklentilerin yüksek olduğu Antalyalı turizmcilere, Unilever Food Solutions yeni çözümlerini ANFAŞ 26. Food Product Fuarında tanıttı.

UFS, yeni sezonda da turizmcilerin yanında

Yeni sezon öncesinde beklentilerin yüksek olduğu Antalyalı turizmcilere, Unilever Food Solutions yeni çözümlerini ANFAŞ 26. Food Product Fuarında tanıttı.

18 Ocak 2019 Cuma 21:08
UFS, yeni sezonda da  turizmcilerin yanında

Unilever Food Solutions, 2019 yaz sezonu öncesi sunduğu temalar ve ürünlerle turizmcilerde yeni sezon öncesi heyecan yarattı. Unilever Food Solutions, sezona heyecanla hazırlık yapan Antalyalı turizmcilere, sektöre katacağı yeni çözümlerini gıda sektörünün uluslararası buluşma merkezi ANFAŞ 26. Food Product Fuarında tanıttı. Unilever Food Solutions standında fuar süresinde devam eden Meksika ve Akdeniz ve Türk temalı canlı performans gösterileri turizmciler ve sektör temsilcileri tarafından yoğun ilgi gördü.
2019’DA BİR İLK: UFS BURGER FEST
Unilever Food Solutions, 2019 yılına özel olarak hazırladığı ‘’Burger Fest’’ konseptiyle katılımcılara lezzet dolu anlar yaşatırken uzman ağızlar tarafından nasıl maliyet tasarrufu yapılacağı ile ilgili bilgiler paylaşıldı. Standın en ilgi çeken tadımı ise, Hellmann’s soslar ve Knorr köfte harcı ile hazırlanmış enfes burger köfteleri oldu.

ÖZEL TARİFLERLE ÇAYIN EN LEZZETLİ HALİ
Unilever Food Solutions, katılımcılarla farklı okazyonlarda misafir memnuniyetini artıran ve deneyim yaşatan sunum çözümlerini paylaştı. Çay & Miksoloji eğitimleriyle turizmcilerin operasyonel işlerine nasıl değer katacağı anlatılırken, çay uzmanı Aykut Üner’in özel tarifleriyle renklenen mini miksoloji barı ilgiyle karşılandı.
 

Son Güncelleme: 18.01.2019 21:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81