Oteller Rus turiste yer kalması için Avrupa'ya 'stop' çekiyor

Türkiye'deki bazı otellerin Rus turiste yer açabilmek için Avrupa'ya stop çektiği belirtiliyor.

Oteller Rus turiste yer kalması için Avrupa'ya 'stop' çekiyor

Türkiye'deki bazı otellerin Rus turiste yer açabilmek için Avrupa'ya stop çektiği belirtiliyor.

20 Nisan 2018 Cuma 22:22
Oteller Rus turiste yer kalması  için Avrupa'ya 'stop' çekiyor

Bu yıl hem Avrupa hem de Rusya'da artışa geçen Türkiye talebi, otellerdeki kontenjan planlamasını etkiliyor.
Sputnik'in Rus basınından aktardığı habere göre, Türkiye'deki pek çok otel Rus turistlere yer kalabilmesi için Avrupa satışlarına stop çekti.
Antalya'daki bir konferansta Rus basınına açıklama yapan Limak International Hotels yetkilisi "Avrupalı turistlere satışları durdurduk. Yerleri Rus turistler için tutuyoruz. Bu yıl çok fazla talep var, çok sayıda turist bekliyoruz" dedi.
'RUS TURİSTLER ERKEN REZERVASYON YAPTIRDI'

Jacaranda otel sözcüsü de "Satışları durdurduk. Çok fazla turist bekliyoruz. Erken rezervasyonlarda Rus turistler aktif davrandı. Geçen yıla kıyasla yüzde 1.6-1.7 artış var" ifadelerini kullandı.
Rixos otel yetkilisi de erken rezervasyonlarda geçen yıla kıyasla iki kat artış olduğunu belirtti.
'TÜRKİYE'YE TALEPLER HİÇ OLMADIĞI KADAR ARTTI'
TUI tur operatörü Satış Müdürü Ali Mikaylov da bu yıl Türkiye'ye tatil taleplerinin hiç olmadığı kadar yüksek olduğunu söyledi. Mikaylov "Birkaç gün önce rubledeki dalgalanmadan dolayı gerginlik oluştu. Ancak insanlar bunu bekliyordu. Bunun satışlar üzerinde çok etkili olduğunu söyleyemem. Turizm pazarı bu yıl gelişiyor, talepler geçen yıla kıyasla 2 kat fazla" dedi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81