DEĞER KATACAK

DEĞER KATACAK

09 Ağustos 2017 Çarşamba 22:14
DEĞER KATACAK
Turizmin sorunlarının ve çözüm önerilerinin masaya yatırıldığı istişare toplantısında konuşan Başkan Yücel, kısa süre içinde açılacak olan teleferiğin ilçe turizmine katacağı değeri vurguladı. Bu konuda bilgi alışverişi yapan Yücel, toplantıda turizmin dünü, bugünü, yarınıyla ilgili planlamaları konuştuklarını belirtti. 
 
TURİZMİN DÜNÜ BUGÜNÜ YARINI
ALTİD tarafından organize edilen turizm istişare toplantılarının 3.’sü, Okurcalar ve Türkler’den sonra, KONTİD Başkanı Ali Orkan’ın ev sahipliğinde Konaklı Titan Select Otel’de gerçekleştirildi. Bölgesel turizmin sorunlarının yanısıra ülke turizmine yönelik genel sorunların da ele alındığı ve geleceğe yönelik çözüm yollarının konuşulduğu toplantıya katılan Alanya Belediyesi ve ALTAV Başkanı Adem Murat Yücel, turizmin dünü, bugünü, yarınıyla ilgili planlamaları konuştuklarını belirtti.

ALANYA’YA BİR MARKA DEĞERİ
Turizmin sorunları ve çözüm önerilerinin tartışıldığı toplantı sonrası açıklama yapan Yücel, son günlerin en önemli ve gündemdeki yatırımı teleferiğin Alanya turizmine katacağı değerle ilgili de açıklamalarda bulundu. Yücel, “Teleferiğin Alanya’ya bir marka değeri katacağı bilinciyle teleferiğin açılması, yapılanması ve uygulanması görüşlerimiz vardı. Acentecilerin ve tur operatörlerinin teleferikten nasıl faydalanabileceği; turistlerin nasıl faydalanabileceği konusunda bilgi alışverişi yaptık” dedi.
Son Güncelleme: 09.08.2017 22:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81