Turizm gözden çıkarıldı mı?

Turizm gözden çıkarıldı mı?

05 Aralık 2016 Pazartesi 22:37
Turizm gözden çıkarıldı mı?
Bentour CEO'su Kadir Uğur, "Biz Türkiye turizmi için 700 acenteyi buraya toplayıp ülkemizde her şeyin yolunda olduğunu göstermeye gayret ederken, davetli olduğu halde toplantıya katılmayacağını bir gün öncesinde bildiren Kültür ve Turizm Bakanımız Nabi Avcı'nın burada olmamasının bizce anlamı, 'Turizm Sektörü'nün gözden çıkarıldığıdır” dedi.

Avrupa'da faaliyet gösteren Türk tur operatörü Bentour Reisen, 700 satış acente sahibini Comedy Night'ın 6. Yıldönümü'nü gerçekleştirmek üzere Antalya'ya davet etti. Yurtdışından gelen acentelerin dünm sabah Antalya/Belek'te Regnum Carya otelinde gerçekleştirdikleri Workshop'ta turizmdebusabah.com’un sorularını yanıtlayan Bentour CEO'su Kadir Uğur, “Biz Türkiye turizmi için 700 acenteyi buraya toplayıp ülkemizde her şeyin yolunda olduğunu göstermeye gayret ederken davetli olduğu halde toplantıya katılmayacağını bir gün öncesinde bildiren Kültür ve Turizm Bakanımız Nabi Avcı'nın burada olmamasının bizce anlamı turizm sektörünün gözden çıkarıldığıdır.” dedi.
Son Güncelleme: 05.12.2016 22:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81